mboost-dp1

Shutterstock

Tesla står over for at blive skubbet af tronen som verdens største elbilproducent, siger undersøgelse

- Via Business Insider -

En undersøgelse foretaget af Bloomberg Intelligence forventer, at tyske Volkswagen vil fordoble produktionen af batteridrevne køretøjer til mere end to millioner i 2024 og derfor overhale Tesla.

Det skriver Business Insider.

Stigende batteriomkostninger og begrænset produktionskapacitet betød, at de fleste andre konkurrenter, herunder Ford og General Motors, manglede et incitament til at indhente Tesla lige så hurtigt som Volkswagen, hedder det i rapporten. Tesla vil derfor sandsynligvis forblive den største EV-sælger i USA i nogen tid.

Volkswagens produktion og salg er fokuseret på Europa, og Bloomberg forventer, at virksomheden vil ekspandere yderligere i Kina frem for Amerika. USA’s salg tegnede sig for mindre end 10 procent af VW’s samlede salg sidste år ifølge virksomhedens årsrapport.

Men Tesla har også udvidet produktionen og draget fordel af de stordriftsfordele, der findes hos early adopters. I marts begyndte elbilproducenten at levere biler fra sin gigafabrik i Berlin, hvor det sigter mod at producere 500.000 biler årligt.

Gå til bund
Gravatar #1 - Mach
26. jun. 2022 21:18
Tvivler jeg godt nok på.
Gravatar #2 - Sven vindler
30. jun. 2022 19:32
Ja os mig ham musk er der vist ingen der kan vælte af pinden
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login