telia bøde 100 millioner copyright rettigheder / Newz.dk

Telia

Telia stort set uden sikkerhed på telefonsvarer

- Via Version2 -

En mindst 13 år gammel fejl, spøger stadig i Telias systemer, hvilket har forårsaget at alle Telias kunders telefonsvarer, har været i risikogruppen for at være blevet anonymt aflyttet.

Muligheden opstår, fordi Telias systemer kun validerer adgangen til telefonsvareren, baseret på det telefon-nummeret der ringer op til telefonsvareren – men det er nemt at finde en service der giver mulighed for at spoofe det telefonnummer og dermed ændre såkaldt “Caller ID”. 

Erhvervsstyrelsen er nu gået ind i den konkrete sag om telefonsvarerne ved Telia, samtidig med at flere eksperter håber på der kommer en ensretning på markedet, således at denne slags sikkerhedshuller ikke opstår igen. Sager omkring Caller-ID spoofing og aflytte telefonsvarere, blev kendt omkring 2006, hvor Paris Hilton blev smidt ud som kunde ved “SpoofCard.com”, for netop at aflytte blandt andet Lindsey Lohans telefonsvarer.

Gå til bund
Gravatar #1 - graynote
5. dec. 2019 05:36
Hmm, skræmmende.

Jeg har Telia - men kan folk ud fra mit nummer se, at jeg har dét?

Det er jo ikke som før i tiden, hvor man vidste at bestemte ranges tilhørte bestemte selskaber. Kan det identificeres alligevel?
Gravatar #2 - Pulver
6. dec. 2019 18:12
graynote (1) skrev:
Hmm, skræmmende.

Jeg har Telia - men kan folk ud fra mit nummer se, at jeg har dét?


https://freecarrierlookup.com
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login