GoogleTeleselskaber ryger ned ad listen over attraktive arbejdspladser

Via Computerworld - , indsendt af arne_v

De it-professionelle ser i andre retninger end teleselskaber, når de skal pege på selskaber, de helst vil arbejde hos.

TDC har som det sidste teleselskab forladt Top 100 over mest attraktive arbejdspladser på tværs af brancher. Det viser en ny rundspørge, skriver Computerworld.

Mere specifikt ser de adspurgte it-professionelle i højere grad mod selskaber som Google, Apple, Microsoft, Blizzard og Lego, når de skal pege på steder, der er attraktive at arbejde for. Her ligger TDC som nummer 41 og Telia som nummer 47.

Dell og Oracle er også faldet i undersøgelsen, mens danske SimCorp er gået op ad listen.

Gå til bund
Gravatar

#1 kblood 12. okt. 2017 11:39

Jeg arbejde hos Telenor og arbejdsgoder raslede godt nok væk år efter år.

Jeg mener at tekniske supportere endda nu bare får almindelig kundeservice løn og lønforhøjelse sker ikke rigtigt medmindre man skifter til en anden stilling i virksomheden. Jeg mener at over 5 år fik jeg en lønforhøjelse. Så synes jeg lidt man føler man spilder tiden i sådan en virksomhed. Jeg undrer mig lidt over om de så ikke godt nok ligger lavere end Telia og TDC, men det skal så siges at de godt nok er effektive. Det er virkeligt gode måder de måler medarbejderes stats på. Hvor mange kald der tages i timen, feedback fra kunder, fleksible pauser (hvis det da ikke blev fjernet igen siden) men ja de er god til at planlægge hvornår folk skal arbejde og sikre at der bliver performet godt.
Gravatar

#2 CBM 12. okt. 2017 12:10

#1: der er desværre ALT for mange IT jobs som stinker :/
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login