MicrosoftSurface Phone skal være den sikreste telefon

Mens Microsoft i år tager fat på udrulningen af mobiludgaven af Windows 10, har selskabet også andre mobile kort i ærmet.

En helt ny ‘Surface Phone’ skulle angiveligt være på trapperne fra de samme folk, som udviklede Microsofts Surface tablet. Rygterne går på, at enheden kan lanceres til april næste år.

Fokus ved Surface Phone skulle være ‘produktivitet’ og lægger sig derved op ad førnævnte tablets designproces og måske mere i retning af ‘business’ end privatperson som slutbruger. Derudover skulle Microsoft ønske at gøre Surface Phone til den mest sikre telefon i verden. Hvilke krypteringsteknologier, loginforanstaltninger og lignende det så betyder, må tiden vise.

Sammenkædningen af business og sikkerhed er noget, BlackBerry i flere år har kæmpet for at gøre til en levedygtig platform. Skulle Surface Phone komme på markedet, kan den canadiske mobilproducent måske se øget konkurrence om selskabets allerede lave markedsandel på mindre end én procent.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login