storbritannien lov regler beskytte unge sociale medier like synes godt om facebook twitter snapchat / Newz.dk

Pixabay

Storbritannien vil beskytte unge ved at forbyde ‘Like’-knapper på sociale medier

Storbritannien er på vej med en række nye regler, som skal beskytte børn og unge mod negativ påvirkning fra de sociale medier.

Storbritannien vil have de sociale medier til at droppe deres såkaldte ‘nudge’-metoder, der inkluderer ‘Like’-knapper og Snapchat-streaks, for børn og unge under 18 år.

Denne opfordring kommer som en del af et nyt regelsæt, der er lavet af Information Commissioner’s Office (ICO). 

Der er i alt 16 regler, og de inkluderer også, at de sociale medier blandt andet skal slå location-tracking fra som default for unge, skal indføre robuste systemer til aldersverificering, skal begrænse indsamlingen af data om børn og unge samt informere børn, hvis forældre holder øje med deres online aktiviteter.

De foreslåede regler er baseret på EU’s GDPR-regler, hvilket betyder, at overtrædelser af dem vil føre til bøder på op til 20 millioner euro eller fire procent af et selskabs årlige indtægt.

Reglerne er til høring indtil den 31. maj, og ICO regner med at de træder i kraft inden året er omme.

Gå til bund
Gravatar

#1 Vanvittig 16. apr. 2019 09:01

Selvfølgelig skal staten bestemme, hvordan private hjemmesider skal se ud, hvilke knapper der skal være og hvad de skal hedde og gøre.
Foreningen for Analog TV, FM radio og PSTN
Gravatar

#2 CBM 16. apr. 2019 09:12

#1 jeps... tænk på børnene.. eller... vent.. nej... det må du vist ikke.. øhh.. det er for at beskytte mod terror.. ja... og det må man heller ikke tænke på... damn... øhh...

det er for at redde de små markmus... ja...
markmus...

HEY SE DEROVRE... der er en markmus!
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#3 PHP-Ekspert Thoroughbreed 16. apr. 2019 09:17

Storbritannien vil have
[...]
De foreslåede regler er baseret på EU’s GDPR-regler


Altså. Gælder den finde også hvis de smutter ud af EU?
"Jamen! Vi skal have MPH i Danmark, for det har de altså også i USA!"
Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gravatar

#4 CBM 16. apr. 2019 09:36

"Storbritannien vil have de sociale medier til at droppe deres såkaldte ‘nudge’-metoder, der inkluderer ‘Like’-knapper og Snapchat-streaks, for børn og unge under 18 år.

Denne opfordring kommer som en del af et nyt regelsæt, der er lavet af Information Commissioner’s Office (ICO). "

"Der er i alt 16 regler, og de inkluderer også, at de sociale medier blandt andet skal slå location-tracking fra som default for unge, skal indføre robuste systemer til aldersverificering, skal begrænse indsamlingen af data om børn og unge samt informere børn, hvis forældre holder øje med deres online aktiviteter."

Hvad med man i stedet for gjorde dette:

"Storbritannien vil have de sociale medier til at droppe deres såkaldte ‘nudge’-metoder, der inkluderer ‘Like’-knapper og Snapchat-streaks.

Denne opfordring kommer som en del af et nyt regelsæt, der er lavet af Information Commissioner’s Office (ICO)."

"Der er i alt 16 regler, og de inkluderer også, at de sociale medier blandt andet skal slå location-tracking fra som default, skal begrænse indsamlingen af data samt informere, hvis nogen holder øje med deres online aktiviteter."


????
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login