Valve Corporation

Steam stopper betaling med Bitcoin

Via BBC - , indsendt af CBM

Spiltjenesten Steam stopper med at modtage Bitcoin som betaling. Steam har ellers taget imod  kryptovalutaen siden april i år.

Begrundelsen er, at udsvingene i Bitcoins valutakurser har været for ekstreme i den seneste tid, hvilket også har ført til en stigning i betaling med den virtuelle valuta.

Tilbage i april lå en Bitcoin til 450 dollars, men er før weekenden steget til 15.000 dollars, hvor stigningen fra 10.000 til  15.000 var på lidt over en uge.

Det skabte desuden problemer, at transaktionsvinduet kunne vare så længe, at kursen på Bitcoin kunne nå at ændre sig betydeligt, hvilket fører til enten yderlige opkrævninger eller refunderinger. Dette fører så til yderligere transaktionsgebyrer på helt op til 20 dollars, hvor det førhen kun var 0,20.

Om Steam igen vil tage imod Bitcoin, vil blive vurderet løbende. Andre kryptovalutaer som Etherium er på nuværende tidspunkt ikke taget i betragtning.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 11. dec. 2017 09:21

godt valg
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login