mboost-dp1

Sidebars

spacex starman-dukke kommer tæt på mars for første gang / newz.dk

SpaceX

Starman-dukke fra SpaceX kommer tæt på Mars – i Elon Musks røde Tesla

- Via CNET -

For 32 måneder siden blev SpaceX’ Starman-dukke sendt ud i rummet i Elon Musks kirsebærrøde Tesla – Nu er den tæt på Mars for første gang.

SpaceX’ Starman-dukke blev sendt ud i rummet for 32 måneder siden siddende i Elon Musks kirsebærrøde Tesla Roadster.

Den blev sendt afsted mod Mars, og den er netop kommet i nær afstand af den røde planet, lyder det fra SpaceX.

De meddeler, at Starman blot er 0,05 astronomiske enheder væk fra Mars. Det svarer dog til cirka otte millioner kilometer væk.

Starman vil fortsætte sin rejse tættere mod Mars. Til april 2035 forventes den at være 2,3 millioner kilometer væk.

Starman forventes ikke at komme tæt på Jorden igen før i 2047.

Gå til bund
Gravatar #1 - MOA
9. okt. 2020 22:30
Vildeste reklame ever.
Gravatar #2 - CBM
10. okt. 2020 04:23
snart begynder et reklamefremstød rettet mod de små grønne marsmænd
Gravatar #3 - Einherje
10. okt. 2020 10:10
Hvornår skal marsmændene egentlig have Starlink?
Gravatar #4 - Vanvittig
10. okt. 2020 20:42
Fint. Hvis der er for farligt til syrere i Syrien, kan Mars muligvis være et fint sted, at tilbyde dem asyl.
Hvis planen går helt i vasken, må vi genoverveje nordøstgrønland, hvor der ikke er skyggen af krig eller fare.

Det er måske ikke godt nok til herrefolket, der vil have storby, blingbling og bimmer, hvis ikke vi skal være "racister". Det er ærgerligt, at man kun taler om rumturisme, men ikke om rumasyl til de folk, der åbenbart er for forfulgte til at kunne være på jorden.
Gravatar #5 - dugfrisk
10. okt. 2020 22:30
Vanvittig (4) skrev:
Fint. Hvis der er for farligt til syrere i Syrien, kan Mars muligvis være et fint sted, at tilbyde dem asyl.
Hvis planen går helt i vasken, må vi genoverveje nordøstgrønland, hvor der ikke er skyggen af krig eller fare.

Det er måske ikke godt nok til herrefolket, der vil have storby, blingbling og bimmer, hvis ikke vi skal være "racister". Det er ærgerligt, at man kun taler om rumturisme, men ikke om rumasyl til de folk, der åbenbart er for forfulgte til at kunne være på jorden.


Var det Netanyahu, som talte om at overtage grønland?
Gravatar #6 - Vanvittig
11. okt. 2020 01:40
#5
Man kan ikke overtage noget, der ikke tilhører nogen. Nordøstgrønland er komplet ubeboet. Danmark kan sagtens bevare suveræniteten over nordøstgrønland, selvom vi huser påståede "flygtninge" der. Der er ikke skyggen af krig, og det var jo udelukkende pga. vores pligt til at beskytte dem, at vi modtog dem, ikke?

Derfor er det ret selvmodsigende og helt unødvendigt, at 8 ud af 10 overfaldsvoldtægter på danske kvinder udføres af importerede og passivt forsøgede ikke-vestlige i Danmark, hvor 68 procent af fængselspopulationen nu er udlændinge og efterkommere. Der er ingen grund til at vi skal leve sammen, når det ikke fungerer. Der er ikke skyggen af krig i nordøstgrønland. Problemet er åbenbart bare, at der heller ikke er danske blondiner og danske byer, hvor de kan opføre sig som et andet herrefolk i.

De sidste tre måneder, er seks personer blevet likvideret i Østjyllands Politikreds. Alle sager er uopklarede og ingen vil tale med politiet. Københavns Politi melder nu, at der igen er endnu en anden konflikt under opsejling i København, hvor en frisør tilknyttet LTF senest er blevet likvideret i sin salon ved højlys dag.

Uanset hvor mange gange du kalder mig racist, så er disse omstændigheder ikke en virkelighed jeg sidder her og opfinder for at fremhæve min egen private propaganda. Det er faktuelt ikke en dansk konflikt, men en uendelig og uløselig importeret klankrig, der bare tager plads her, og der kun bliver værre, værre og værre, hvis ikke vi indstiller det mislykkede #ProjektDanmarkForAlle. Hvorfor skal vi leve sammen for enhver pris? Det er en meget dårlig aftale for danskerne og har altid været det.

Med et årligt underskud på mindst 37 milliarder kroner (en Storebæltsbro hvert år) til ikke-vestlig import, vil det faktisk være en ekstremt god forretning for Danmark at sælge Grønland til hvem som helst, mod at de overtager Danmarks asylansøgere og asylforpligtelser fremover. Uanset hvad der bliver fundet i Grønlands undergrund.

Der er 53 erklærede muslimske lande i verden, herunder flere af verdens største og rigeste stater. Der er ét land til danskere - så længe det varer.
Gravatar #7 - arne_v
11. okt. 2020 01:50
#Vanvittig

Skal du have drjetet alle tråde uanset emne over på indvandrings og integrations problemer??
Gravatar #8 - arne_v
11. okt. 2020 01:53
#6

De 68% er iørvigt ikke for Danmark men for København. For hele Danmark skulle det være 52%.

Gravatar #9 - dugfrisk
11. okt. 2020 13:26
MOA (1) skrev:
Vildeste reklame ever.Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login