sony playstation 5 navn dato 2020 controller haptic feedback / Newz.dk

No Thumbnail

Sony bekræfter: Playstation 5 kommer i 2020 med ny controller

Sony har bekræftet, at den næste Playstation kommer til at hedde Playstation 5, og den kommer i slutningen af 2020 med en ny controller med nye funktioner.

Den næste Playstation kommer til at hedde Playstation 5, har Sony bekræftet.

Den nyhed kommer sammen med et tidsrum for, hvornår den nye konsol kommer. PS5 kommer nemlig i slutningen af 2020, og det gør konsollen med en ny controller, der har haptic feedback.

Haptic feedback erstatter rumble-vibrationerne fra de tidligere DualShock-controllere. I den nye controller vil man således kunne mærke forskel på om man smadrer en bil ind i en væg i et bilspil, eller om man takler en i et fodboldspil.

Derudover har den nye controller såkaldte adaptive triggers – det vil sige ved L2 og R2-knapperne. Med disse knapper kan spiludviklere programmere deres spil, så knapperne kan give en følelse af modstand.

Det betyder, at disse triggers vil føles anderledes i forhold til, om man spænder en bue, eller om man bruger knapperne som pedaler i et bilspil.

Man kan læse mere om Playstation 5 og den nye controller hos Wired her.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login