mboost-dp1

No Thumbnail
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Nyheder
BIOS Tape Area
Her bliver alle BIOS chips efter de er programeret sat på en tape igen, så den kan blive sat på bundkortet maskinelt.
I'm not quite sure what went on here, but it looked pretty interesting.
Her bliver alle BIOS chips efter de er programeret sat på en tape igen, så den kan blive sat på bundkortet maskinelt.
PCB Layers?
Dette kaldes en screener, og der bliver lagt en loddemaske på. Dette er egentlig bittesmå kugler af loddetin, som ligger i flux middel, som senere bliver varmet nok til at det smelter, og former en lodning.
Dette kaldes en screener, og der bliver lagt en loddemaske på. Dette er egentlig bittesmå kugler af loddetin, som ligger i flux middel, som senere bliver varmet nok til at det smelter, og former en lodning.
"I alt producerer Gigabyte alligevel 1.500.000 bundkort pr. måned."
Det er da ikke så mærkeligt.
Fabriks-kinesere har 6 arme.
Det er da ikke så mærkeligt.
Fabriks-kinesere har 6 arme.
#7 - hvis bare de arbejder som hende japaneren her :
Verdens hurtigste sekretær,
så behøver de ikke 6 arme :-)
Verdens hurtigste sekretær,
så behøver de ikke 6 arme :-)
Jeg har engang besøgt en Nokia Fabrik hvor de hoved sageligt lavede s40 telefoner,
Der foregår meget af produktionen også i hånden.
F.eks. i skruning af print, påsættelse af skærm tastatur, og front cover, derefter blev de lagt i kasser med til hørende manual og lader til den operatør som havde bestilt dem.
Der foregår meget af produktionen også i hånden.
F.eks. i skruning af print, påsættelse af skærm tastatur, og front cover, derefter blev de lagt i kasser med til hørende manual og lader til den operatør som havde bestilt dem.
Han skulle lige have haft et kursus i at fotografere. Det er jo næsten pinligt hvor dårligt de billeder er belyste.
"Overall, Gigabyte's manufacturing capacity is enough to build 1.5 million motherboards, 600,000 graphics cards, 300,000 desktop PCs, 20,000 notebooks, 30,000 servers, 20,000 mobile phones, and 100,000 PC chasses, all per month."
--------
Kapacitet og reelt fremstillet er ikke det samme!
Normalt vil man prøve at ramme et tal hvor kapacitet og produktion er nogenlunde det samme, men ved ikke hvor store maginer man arbejder med inden for en IT produktions fabrik.
--------
Kapacitet og reelt fremstillet er ikke det samme!
Normalt vil man prøve at ramme et tal hvor kapacitet og produktion er nogenlunde det samme, men ved ikke hvor store maginer man arbejder med inden for en IT produktions fabrik.
#8
kommentar nr 3 derinde :D
================================================
MRIZZZLE says:
SHE COULD GIVE ME LIKE ???:
8 HAND JOBS, JUGGLE MY NUTS AND GIVE MY ASS A TICKLE OR TWO IN ABOUT A MINUTE.
Subject:
==============================================
kommentar nr 3 derinde :D
================================================
MRIZZZLE says:
SHE COULD GIVE ME LIKE ???:
8 HAND JOBS, JUGGLE MY NUTS AND GIVE MY ASS A TICKLE OR TWO IN ABOUT A MINUTE.
Subject:
==============================================
http://www.extremetech.com/slideshow_viewer/0,1205,l=&s=1670&a=209248&po=18,00.asp
Make lesser mistakes. Det får dem jo til at lyde helt menneskelige. Kun små fejl.
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1722&page=1 Her er en IMHO lidt bedre artikel om samme emne.
Make lesser mistakes. Det får dem jo til at lyde helt menneskelige. Kun små fejl.
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1722&page=1 Her er en IMHO lidt bedre artikel om samme emne.
#9 Bøfferne hos McDonald's består af 100% rent kød fra samme bestand (hvor f.eks. det kød du får hos den lokale burgerbar indeholder en masse fedt (op til 10%) og kødet kommer fra mange forskellige dyr.
Jeg har selv været inde på et slagteri i England hvor de lavede kød til både Burger King og McDonald's, og der så vi hvordan det bliver lavet, og det hele var helt automatisk. Kødet er dog meget fint hakket i forhold til de hakkedrenge du selv bakser sammen hjemme i køkkenet, også derfor deres bøffer er så faste. Men har også selv arbejdet på McD og må indrømme at der er nu nok mere sikkert at æde der ifb. med baktusser end hjemme hos min farmor!
Jeg har selv været inde på et slagteri i England hvor de lavede kød til både Burger King og McDonald's, og der så vi hvordan det bliver lavet, og det hele var helt automatisk. Kødet er dog meget fint hakket i forhold til de hakkedrenge du selv bakser sammen hjemme i køkkenet, også derfor deres bøffer er så faste. Men har også selv arbejdet på McD og må indrømme at der er nu nok mere sikkert at æde der ifb. med baktusser end hjemme hos min farmor!
Ja de producerer godt nok hurtigt deres produkter men deres produkter går også hurtigt i stykker!
Se bar her
Se bar her
#20 ...
1) betyder det at du tror der er 0% fedt i Mcdonald's bøffer ?
2) tror du at de stopper og rengøre maskinerne når de skal til at starte på næste dyr (for ikke at få kød fra to dyr i samme bøf) ?
3) tror du selv på at de kan lade sig gøre at få noget så groft hakket kød til at binde sig sammen uden at tilsætte noget til at binde det sammen med ?
4)tror du at grunden til at de hakker det så fint er for kundernes skyld (og ikke for bedre at kunne benytte brusk og sener fra kødet) ?
men hvor rent der er hjemme ved din farmor ved jeg jo så ikke så meget om, men håber resten var for sjov ..
100% rent kød ... burgerbar indeholder en masse fedt (op til 10%)og kødet kommer fra mange forskellige dyr.
1) betyder det at du tror der er 0% fedt i Mcdonald's bøffer ?
2) tror du at de stopper og rengøre maskinerne når de skal til at starte på næste dyr (for ikke at få kød fra to dyr i samme bøf) ?
3) tror du selv på at de kan lade sig gøre at få noget så groft hakket kød til at binde sig sammen uden at tilsætte noget til at binde det sammen med ?
4)tror du at grunden til at de hakker det så fint er for kundernes skyld (og ikke for bedre at kunne benytte brusk og sener fra kødet) ?
men hvor rent der er hjemme ved din farmor ved jeg jo så ikke så meget om, men håber resten var for sjov ..
#20 Jeg kan jo kun beskrive hvad jeg selv har set, samt hvad jeg har hørt.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.