amd ryzen threadripper 32 kerner / Newz.dk

AMD

Rygte: Threadripper Zen 2 afsløres i morgen

- Via Hot Hardware -

AMD har den seneste tid kridtet skoene med et væld af nye produkter – og i morgen skulle ikke blive nogen undtagelse, hvor 3rd gen. AMD ThreadRipper Zen 2 rygtedes til at blive afsløret.

Threadripper er som  den mange-kernede processor fra AMD, der forbløffede med dens forholdsvist lave pris i ydelse pr. krone, modsat konkurrenten Intels tilsvarende produkt, der har både færre kerner, tråde og samtidig er dyrere.

3rd-gen udgaven af Threadripper ved vi allerede fra AMD, kommer til at have en model med 24 kerner og 48 tråde (pris ukendt) – og den får en November lancerering. Zen2 er baseret på 7nm arkitekturen fra TSMC, og er rygraden i hele AMDs 3000 serie Ryzen (undtagen 3xxxG Vega-processorerne, der er en generation bagude og benytter Zen+).

Intel har på det seneste tid svaret igen med at ville udgive noget nyt engang i første halvdel af 2020 og nedsat priserne på deres eksisterende 14nm produkter.

Gå til bund
Gravatar #1 - CBM
6. nov. 2019 13:47
AMD rules
Gravatar #2 - Jim Night
6. nov. 2019 19:28
7 nm vs. 14 nm og de måler ikke engang på samme måde...
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login