mboost-dp1

Rust

Rust: Programmeringssprog får stort boost af Meta

- Via ZDNet - , indsendt af arne_v

Rust vinder en plads på Metas smalle liste over officielt understøttede server-side programmeringssprog, rapporterer ZDNet.

Meta opfordrer nu sine ingeniører til at bruge C++ og Rust til kodning af high-performance backend-tjenester.

Rust, der oprindeligt blev udviklet inden for Mozilla, slutter sig til Meta som et officielt godkendt server-side-sprog. At tilføje Rust som et understøttet sprog var en “meget omhyggelig og bevidst beslutning” for at hjælpe ingeniører med at vælge det bedste sprog til deres projekter ifølge Meta.

“Meta er forpligtet til at yde langsigtet support til programmeringssprog, der bruges af vores udviklere, og dette skridt signalerer vores langsigtede engagement og støtte til Rust-sprogets økosystem,” lyder det.

Meta understøtter også Java, Erlang, Haskell og Go til specifikke brugstilfælde.

Rust er ikke så udbredt som Python og Java, men det bliver konsekvent vurderet til “det mest elskede” programmeringssprog i Stack Overflows årlige udviklerundersøgelser. Selv ransomware-hackere er begyndt at omskrive deres malware i Rust.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login