CasasciusRussisk blokering af kryptovaluta-investeringssider

Via Live Bitcoin News - , indsendt af arne_v

Den russiske centralbrank har annonceret, at der er indført restriktioner på, hvilke kryptovaluta-investeringssider, man i Rusland skal kunne få adgang til.

Centralbankens vicedirektør, Sergei Shvetsov, kalder virtuelle valutaer for ‘tvivlsomme instrumenter’.

Han forklarer blokeringen med, at investorer, der satser på kryptovalutaer tager urimiligt høje risici.

Det russiske styre ønsker at opsætte regulering af området, der skal bygge på internationale erfaringer.

Gå til bund
Gravatar

#1 kblood 12. okt. 2017 11:46

Selvfølgelig vil deres centralbank være imod kryptovaluta og påstå det skulle være "for høj risiko". Ja, hvis de får deres vilje. Central bankerne lever jo lidt af at de kan styre valuta priserne et langt stykke af vejen og at det er dem som sidder med renterne.
Gravatar

#2 arne_v 12. okt. 2017 13:50

#1

Centralbankerne er offentlige institutioner og lever af at tjene staten. Det sker at de har overskud, men det er ikke deres formål.
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.
Gravatar

#3 kblood 12. okt. 2017 14:30

#2 Hvor har du fået den idé fra? Centralbanker deres formål er at tjene staten, men om banken er privat eller ej har de også som formål at tjene økonomien og de banker som er en del af den.

De har måske ikke som primært mål at have overskud, men deres primære mål er netop at regulere og sikre økonomien. Det kan de ikke med kryptovaluta og at banker så heller ikke kan trække renter på dem hjælper nu nok heller ikke på det for det er stadigt ikke ligefrem noget der støtter deres primære mål.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login