rusland google youtube ulovlige demonstrationer promovere reklamere / Newz.dk

Newz

Rusland til Google: Stop med at promovere demonstrationer på YouTube

Via Reuters - , indsendt af arne_v

Rusland vil have Google til at stoppe med at reklamere for ‘ulovlige masse-events’ på YouTube.

Titusindvis af russere deltog i lørdags et event, der beskrives som den største demonstration i landet i otte år, og dette event blev vist live flere steder på YouTube.

Det russiske kommunikationsorgan, Roscomnadzor, har i denne sammenhæng krævet, at Google skal sætter en stopper for al promovering af demonstrationer som disse på YouTube.

Roscomnadzor mener, at videoerne i flere tilfælde er blevet markedsført med YouTubes annonce-værktøjer som push-notifikationer.

Hvis ikke Google reagerer på kravene fra Rusland, vil de se det som ‘indblanding i interne russiske forhold’ og ‘hindring af demokratiske valg i Rusland’.

Rusland vil reagere i overenstemmelse hermed, siger de uden at komme med yderligere detaljer.

Læs også Rusland giver Facebook og Twitter bøde på 300 kroner: Gemmer ikke data i landet.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 13. aug. 2019 11:49

Oversættelse: Rusland til Google>> I var så gode til at censurere og undertrykke i Kina, at vi nu forlanger samme service i Rusland, og hvis i har nogle produkter der gør det nemmere at finde modstandere mod partiet, så giv os et praj. Vi skulle nødig have civil ulydighed mens vi tvinger vores borgere til at indtage hele verden.. en halvø af gangen!
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login