mboost-dp1

Sidebars

rtx 3080 nvidia anmeldelse geforce / Newz.dk

Nvidia

RTX 3080-anmeldelserne er her: 4K-gaming til en hæderlig pris

- Via Ars Technica - , indsendt af Stallemanden

Nvidia-flagskibet RTX 3080-grafikkort anmeldt – en anseelig forbedring

Newz har tidligere skrevet om Nvidias lancering af deres nye RTX 3000-grafikkort.

Det nye flagskib fra Nvidia – RTX 3080-modellen – har netop løftet embargoen på anmeldelser.

Ifølge anmeldelserne ser det ud til, at der er blevet gjort fremskridt i forhold til brugen af ray tracing-teknologien.

Teknologien gør det muligt at gengive realistisk lys og skygger i spil, og fik ikke udnyttet sit fulde potentiale med sidste generation af grafikkort.

Her formår RTX 3080-kortet at køre de fleste spil i 4K-opløsning på omkring eller over 60fps med ray tracing slået til.

Prisen er heller ikke til at tage fejl af. Kortet er prissat til 699 dollars i USA. Prisen i Danmark ligger dog på omkring 6000 kroner.





Gå til bund
Gravatar #1 - timeless
18. sep. 2020 06:12
Spændende kort. Jeg vil dog anbefale folk at se videoerne fra Gamers Nexus i stedet.

Og prisen med 4400 passer langt fra.
Hos nvidia koster kortet 5.650 kr. Det er dog stadig billigt. Så er der andre med custom køling fra Asus, msi osv. det ender i omkring knap 7k. Mener det er omkring 6.800 for at være mere præcis.
Men et lækker kort er det.
Gravatar #2 - bleze
18. sep. 2020 07:34
Timeless. Jeg har bestilt et Asus 3080 TUF OC for under 5900, så dine priser holder ikke helt, ligesom dem i artiklen heller ikke gør (man kan ikke bare gange med dollar prisen)
Gravatar #3 - Slettet Bruger [1013940418]
19. sep. 2020 02:57
Nvidia's "nye" forretningsmodel stinker langt væk af endnu et forgæves forsøg på at opnå markedsmonopol på GPU'er til PC-brugere. Selv en burhøne kunne have fortalt os, at der ville være udsolgt allerede inden det begyndte. Det behøves vi hverken en sølle undskyldende udmelding fra Nvidias side af eller for den sags skyld talentløse youtuber.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/geforc...

Jeg anbefaler alle IKKE at se NEXUS gaming eller for den sags skyld vedhæftet propaganda fra Linus.

"Who cares what those americans think? They all batshit crazy."
Gravatar #4 - CBM
19. sep. 2020 07:12
IPO (3) skrev:
Nvidia's "nye" forretningsmodel stinker langt væk af endnu et forgæves forsøg på at opnå markedsmonopol på GPU'er til PC-brugere. Selv en burhøne kunne have fortalt os, at der ville være udsolgt allerede inden det begyndte. Det behøves vi hverken en sølle undskyldende udmelding fra Nvidias side af eller for den sags skyld talentløse youtuber.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/geforc...

Jeg anbefaler alle IKKE at se NEXUS gaming eller for den sags skyld vedhæftet propaganda fra Linus.

"Who cares what those americans think? They all batshit crazy."

Linus Sebastian er Canadier. nVidia har altid lavet numre, intet nyt der.

Men RTX er alligevel også fortsat bare en gimmick der fortsat giver et alt for stort performance hit... selv på RTX3080 og sikkert også på 3080ti, 3090, 3070 og hvad de ellers bygger af kort i 3000 serien
Gravatar #5 - Slettet Bruger [1013940418]
19. sep. 2020 10:43
CBM (4) skrev:
IPO (3) skrev:
Nvidia's "nye" forretningsmodel stinker langt væk af endnu et forgæves forsøg på at opnå markedsmonopol på GPU'er til PC-brugere. Selv en burhøne kunne have fortalt os, at der ville være udsolgt allerede inden det begyndte. Det behøves vi hverken en sølle undskyldende udmelding fra Nvidias side af eller for den sags skyld talentløse youtuber.

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/geforc...

Jeg anbefaler alle IKKE at se NEXUS gaming eller for den sags skyld vedhæftet propaganda fra Linus.

"Who cares what those americans think? They all batshit crazy."

Linus Sebastian er Canadier. nVidia har altid lavet numre, intet nyt der.

Men RTX er alligevel også fortsat bare en gimmick der fortsat giver et alt for stort performance hit... selv på RTX3080 og sikkert også på 3080ti, 3090, 3070 og hvad de ellers bygger af kort i 3000 serien



Ja? Så konsensus du kan uddrage af mit opslag (foruden din anvisning om at din ven Linus Sebastian er fra Canada [same-same]) må forsat være at de (Nvidia) anvender en nederdrægtig strategi (hvad end det skyhøje priser som i 2000 series eller alternativt kontinuerligt udsolgt som i 3000 series)

Og vi (forbrugerne) labber det i os som slik; "jamen Nvidia har jo undskyldt", hvor længe bliver i ved med at købe undskyldninger? Igen, det soleklart det endnu et åbenbart talentfuld (trods delte meninger) forsøg på at skovle penge ind og sælge opspunden teknologi som endnu ikke engang er produceret endnu.

Her forventer jeg så endnu en dumsmart kommentar: "Nej for vi kan jo ikke købe noget de ikke har på lager?" og svaret dertil: Åh jo.. Pre-ordering findes åbenbart ikke kun i spilbranchen længere, det er Nvidia et tydeligt bevis på - specielt i denne omgang.

Løsningen?
Sig fra, lad værre med at pre-order noget som helst, lad deres aktier styrtdykke så skal i se dem få trykt nogle grafikkort i en fart. Men bliver man omvendt ved med at betale for luft, ja så der til sidst ingen af os som kan trække vejret.
Gravatar #6 - Hologram
20. sep. 2020 06:35
Jeg har læst indlæggene adskillige gange og jeg forstår stadig ikke hvad #5 anklager nVidia for at have gjort på en "nederdrægtig" facon.

3080 virker helt klart som en god mulighed for mit næste grafikkort. Men jeg venter nu også med spænding på at se hvad AMD bringer lige om hjørnet.
Gravatar #7 - Slettet Bruger [1013940418]
20. sep. 2020 10:20
Hologram (6) skrev:
Jeg har læst indlæggene adskillige gange og jeg forstår stadig ikke hvad #5 anklager nVidia for at have gjort på en "nederdrægtig" facon.

3080 virker helt klart som en god mulighed for mit næste grafikkort. Men jeg venter nu også med spænding på at se hvad AMD bringer lige om hjørnet.



Jeg anklager ikke Nvidia, jeg anklager deres disciple for ikke at sige fra.
Knappen skifter fra Notify me til Pre-order (out of stock) og i trykker glædeligt på den. Ikke dig naturligvis, da du ydre du en af dem som venter på konkurrenten. Det synes ikke at være tilfældet for normen.
Gravatar #8 - CBM
21. sep. 2020 02:36
#5

Enig... Preorder = bad

Jeg har altid ventet indtil der var reviews klar.

Det gælder både hardware og software (Fallout 76 fx eller generelt alt fra BugTestDa)

#6

Ja, AMD har helt sikkert nogle gode kort klar.
Gravatar #9 - Hologram
21. sep. 2020 15:02
Jeg kan forstå hensigten bag udtrykket "Preordering is bad" når man ikke ved hvad det er man køber, men anmeldelser af kortet var ude en dag eller to før det blev sat til salg.

Det folk har gjort er ikke så meget at preorder, men nærmere at sætte sig i kø til at købe noget. Jf. dansk lovgivning må der ikke trækkes penge på dit kort før varen er afsendt, så du betaler ikke forud.

Desuden kan jeg ikke se hvorfor nVidia med vilje skulle sabotere deres egen launch. Når AMD er så tæt på at offentliggøre deres modspil er det kun i nVidias interesse at få langet så mange kort over disken som overhovedet muligt, før folk kan nå at overveje AMD som et alternativ.

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login