Razer USA Ltd.Razer-laptop med tre skærme – prototyper stjålet

Via BBC.com -

Ved dette års CES i Las Vegas fremviste Razer blandt andet en gaming-laptop under navnet Project Valerie, der har intet mindre end tre skærme i stand til at levere 4K indhold. Ifølge Razer selv, er det den første bærbare computer med dette koncept, hvor man kan skubbe en skærm ud til hver side.

Nu er to af selskabets Project Valerie-prototyper stjålet fra presseområdet. Det er sket søndag. Razer ser tyveriet som industrispionage og udlover en dusør på 25.000 dollars for informationer, der leder til identifikation, arrestation og domfældelse af de skyldige.

Gå til bund
Gravatar

#1 brostenen 10. jan. 2017 10:06

Sådan noget er jo et perfekt programmerings værktøj, bare surt at der var en eller flere som så sig varme på prototyperne.
Ballmer smutter..... HURRA, HURRA, HURRA!!! :-)
Gravatar

#2 graynote 10. jan. 2017 12:49

Det er sikkert bare Linus, der har tabt den og er stukket af. :D

Det lyder temmeligt risikabelt for en virksomhed, der er stor nok til at kunne finde på at producere sådan noget, at stjæle Razors laptop for at spionere.

Men som jeg forstod det, så er det ikke engang en rigtig working prototype, men et design-proof-of-concept lavet for at se, hvilken feedback den ville få.

Og hvis det er rigtigt, så er det jo nok mere end 'almindelig' langfingret person, der har nappet den.

Gravatar

#3 PHP-Ekspert Thoroughbreed 10. jan. 2017 13:17

Eller et presse-stunt?
Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gravatar

#4 CBM 10. jan. 2017 13:18

Kunne være lækkert med en sådan maskine i toget... Nu skal den bare parres med det mekaniske tastatur på Acer predator...
Så får man den ultimative maskine til alle typer udviklingsopgaver også unity udvikling mv.
Vestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login