mboost-dp1

facebook libra kryptovaluta paypal trækker sig dropper / Newz.dk

Facebook

PayPal trækker sig fra Facebooks kryptovaluta-projekt

- Via cnbc -

PayPal var en af de 28 selskaber, der stod bag Libra-kryptovalutaen sammen med Facebook, men de har nu trukket sig fra samarbejdet.

Facebook møder endnu engang modgang, når det kommer til at lancere deres kryptovaluta, Libra.

PayPal er det første selskab, der officielt trækker sig fra Facebooks Libra Association, som bestod af 28 selskaber – inklusiv selskaber som Visa, Ebay og Spotify. 

Paypal udtaler, at de ikke længere vil deltage i Facebooks Libra Association og vil i stedet fokusere på deres eksisterende mission og forretnings-prioriteter, imens de fortsat vil søge at demokratisere finansielle tjenester til befolkninger, der ikke har samme muligheder som mange andre.

Selskabet siger også, at de fortsat vil støtte Facebooks forhåbninger og vil arbejde med dem i fremtiden.

Dante Disparte, der er kommunikationschef i Libra Association, siger, at de anerkender, at hver organisation, som var med til at starte denne rejse, må lave deres egen vurdering af de risici og belønninger, der er ved at udføre den forandring, som Libra tilbyder.

Der har tidligere været rygter, der indikerede, at flere af selskaberne i Libra Association har ønsket at trække sig, efter kryptovalutaen  har mødt modstand fra blandt andet lovgivere i USA og i Europa.

Læs også Flere af Facebooks partnere ønsker at trække sig fra Libra-projekt.

Gå til bund
Gravatar #1 - EmilKampp
7. okt. 2019 06:00
Jeg er ikke sikker på, hvorfor det kommer bag på virksomhederne, at folk og regeringerne ikke synes Facebook er fedt, når nu de gentagende har bevidst de ikke kan håndtere sensitiv information.
Gravatar #2 - T_A
8. okt. 2019 13:39
EmilKampp (1) skrev:
Jeg er ikke sikker på, hvorfor det kommer bag på virksomhederne, at folk og regeringerne ikke synes Facebook er fedt, når nu de gentagende har bevidst de ikke kan håndtere sensitiv information.


Jeg eneste grund til at Bitcoin har en værdi er at dens låst i dens antal og at det er indbygget at hver coin koster en mængde regnekraft og at denne koster udstyr+strøm.

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login