mboost-dp1

Flickr - Jon Blathwayt

Over 3.000 gratis tv-kanaler på nettet

- Via TechCrunch - , redigeret af Net_Srak , indsendt af sønderby

Eksperter forudser, at video-indholdet på nettet vil stige voldsomt i de kommende år, så meget at den samlede mængde af video-trafik på nettet vil udgøre den markant største andel af al internettrafik om få år.

De fleste kender til video-tjenester som for eksempel YouTube, men også mange tv-stationer er online med deres kanaler. Det kan være svært at skabe sig et overblik, men det problem løser hjemmesiden tvchannelsfree.com.

På hjemmesiden har de samlet links til næsten 3.000 tv-kanaler rundt om i verden, der alle er gratis at se. Hjemmesider som ChannelChooser, wwwiTV, beeline TV og Inner-Live er andre bud på lignende sider.

Gå til bund
Gravatar #1 - Starfinder
31. maj 2008 06:42
Nu har jeg ikke lige set alle 3000 kanaler på siden igennem - men den her tog mig usansynligt lang tid at finde på nettet:

mms://tv1.lzu.edu.cn/discovery

Take one guess...

Man vender sig til kinesiske undertekster når man har discovery gratis :D
Gravatar #2 - SEJ
31. maj 2008 07:33
Nu må i da ikke glemme at nævne www.myp2p.eu Hvor alverdens kanaler kan ses igennem p2p programmer. Denne side er specielt god til sportsbegivenheder, da de indexserer hvilke kanaler som sender hvilke kampe. Pay-per-view er død :-)
Gravatar #3 - -N-
31. maj 2008 07:37
Skal vi ikke først bekæmpe spam? - Der sker vel også en naturlig reduktion, når folk langsomt kommer over på vista. Den sandbox IE7 køre i på vista har jeg store forventninger til med hensyn til boxnets.

Men det er kun positivt, glæder mig til at vi ikke er stavnsbundet til én udbyder.
Gravatar #4 - holmen
31. maj 2008 07:42
#1 Hvad med den kinesiske (?) tale?
Gravatar #5 - Vassago
31. maj 2008 07:51
#2: Problemet er bare, at der i mange tilfælde ikke er indgået nogen aftale omkring video-indholdet på nettet - og mange kanaler har ikke tilladelsen, eller givet den, til at distribuere deres content online til hele verdens befolkning.

Så hvis folk bare "piratkopierer" kanalerne - så kan de jo ende med højere priser for dekodere, pakker, pay-per-view begivenheder og store tv-satsninger generelt - for hvis du ikke længere kan sælge din idé eller programserie videre - så ser det sort ud for tv-branchen.
Gravatar #6 - Starfinder
31. maj 2008 07:53
#4: Kan du ikke kinesisk?.. hehe... Nogle af deres programmer er på kinesisk.. men "The deadly catch" og "Its a dirty job" osv er på eng. jeg vil sige 80-90% er på eng, og så er der lige lidt en gang imellem der er på "tjing tjing"...
Gravatar #7 - neiro
31. maj 2008 07:58
@ #3 jeg forstår ikke din post?

@ #5 det ser allerede nu meget sort ud for tv branchen! sålænge der findes selvskaber som mpaa der giver dem et dårligt ryg, og firmaer som dr.dk der har misforstået deres forretning er der ikke meget ekstra skade at kunne lave.

Anyway, Generelt set vil jeg egentlig mene, at manglen af udbud på det danske marked er problemet, ikke sansynligheden for at folk 'piratkopierer indholdet fra udlandet'
F.eks. ville jeg godt betale for at kunne se bbc2, discovery og viasat history samt dmax på internettet - men jeg har ikke kunnet finde et udbud der giver mig den mulighed, hvorfor jeg er nød til at crawle nettet efter en .avi udgave af hvert program jeg vil se.
Gravatar #8 - RMJdk
31. maj 2008 10:57
Uhh nice Discovery :D gider personligt ikke sidde at glo på et dumt tv, men når man kan se det på computeren kan det lige gå :D
Gravatar #9 - Taxwars
31. maj 2008 12:05
3000 kanaler og det hele er noget bras *g*

I øvrigt #5, der er for alt for mange kanaler som bare er ud på at score kassen på fæhoveder - lad dem dø - 90% af dem kan bare lukke og slukke og verden vil blive et bedre sted.
Gravatar #10 - Mukke
31. maj 2008 13:06
Om det er 3.000 eller 25.000 kanaler kan komme ud på et fedt. Hvis bare nogen ville fokusere lidt på kvalitet frem for kvantitet.

Jeg ser også mine tv-serier på nettet (via torrents), ikke fordi jeg er for nærig til at betale for tv, men fordi der bare ikke er nogen der vil tilbyde det. Jeg betaler med stor tilfredshed for Sputnik og regner også med at købe TDC's webtv pakke snart, efter at jeg har opgivet at få TDC TV.

#1: Livet er for kort til 300-400 kbit/s streams. Samme årsag til jeg ikke gider myp2p, selvom de da fra tid til anden har den dobbelte båndbredde med kinesisk tale.

Lad mig bestemme hvilke kanaler jeg rent faktisk vil se og lad mig betale derefter. Tv pakken hører til i dinosaurernes tidsalder, ligesom satelit og "terrestrial" tv.
Gravatar #11 - retrospect
31. maj 2008 16:44
Der er ikke noget der hedder gratis tv, man skal jo stadig betale medielicens til DR.

Ser aldrig deres tv, men de kimer mig ned for at spørge om jeg ikke har tv, computer!, internet eller en mobil man kan se tv på.

Betaler glædeligt min radiolicens da jeg hører meget P3, men nægter simpelthen at financiere DR' genudsendelser som jeg ikke har interesse i at se.
Gravatar #12 - Aste
31. maj 2008 17:22
Nogen der har prøvet Telia TV? (Den der hvor man får 16 kanaler sammen med en 10Mbit for 299 mdr.) Er det noget der dur?

Jeg er personligt selv træt af ALT for dyre priser ved mange af de danske kabel TV udbydere...
Gravatar #13 - tachylatus
31. maj 2008 19:55
#11
Jeg sad lige netop og tænkte det samme.
Det er simpelthen til at brække sig over at man, specielt studerende eller ældre der har færre penge til rådighed, skal beskattes med sådan en urimelig afgift som DR medielicens.

Kan de da ikke fatte at der er nogle som rent faktisk ikke gider at se DR, men heller ikke vil leve i stenalderen og undværre computer som nærmest er blevet et krav for at få en uddannelse.

Og nu skal så mange ting foregå over nettet for at vi kan spare i administration og det offentlige. Skide smart, den er jeg helt med på, men hvorfor f*nden skal jeg betale licens for noget jeg hellere end gerne ville undvære, og da specielt når så meget information er frit tilgængeligt på nettet!?

Hul i hovedet, siger jeg bare...

Her er så 3000 gode grunde til at påtvunget DR licens burde afskaffes.
Gravatar #14 - Disky
31. maj 2008 20:27
#11 og #13
På grund af jeres egoisme er vi andre nød til at betale en lille smule extra fordi i snyder.

Mange tak.

#13
Du kan jo bare side på din skole og anvende Internettet, for det er IKKE pga du har en computer du skal betale medielicens.


p.s. At jeg synes det er skørt man skal betale licens pga sin internet forbindelse er en helt anden sag. Men eftersom loven siger det, betaler man den selvfølgelig, alt andet er at røvrende ens medborgere i Danmark.
Gravatar #15 - loppefaaret
31. maj 2008 22:13
braend DR...

At jeg skal betale 200,- om maaneden fordi jeg har et stik i min lejelighed for 50,- maneden hoere jo ingen steder til...

firestil dig roede kors nede foran den lokale netto, stoppede ALLE handlene, checkede deres bon, og TVANG dig til at betale 400% "roede kors skat" fordi roede kors uddeler madvare i afrika...
og dette eksempel ville i min bog vaere laaaangt mere acceptabelt end licens... da det er mennesker, og ikke underholdning

jeg skylder 4,674 danske kroner i skat nu, fordi jeg har haft 50,- internet i et par aar, og naegter at betale licens...
Gravatar #16 - RMJdk
31. maj 2008 22:15
Har lige siddet og luret lidt på dem, er der nogle af jer der har fundet Cartoon Network :D ?
Gravatar #17 - rackbox
1. jun. 2008 05:42
#16 Siden har en udmærket søgefunktion, og efter en hurtig søgning dukkede der ikke mindre end 7 resultater frem, heriblandt Cartoon Network

[EDIT]Cartoon Network Extra er måske mere relevant - den er i hvert fald engelsksproget...[/EDIT]

Selvom det ville være fedt, hvis vi i denne tråd lavede links til de bedste af de 3000 kanaler, så er det meningsløst, at du spørger os andre om at finde noget, der reelt set ikke er mere besværligt at finde end at skulle gøre sig den ulejlighed at åbne øjnene.
Gravatar #18 - bjerh
1. jun. 2008 10:45
Når ikke Sci-Fi kanalen findes, så kan det ikke bruges.. Væk!! :P
Gravatar #19 - zuriel
1. jun. 2008 11:02
Mit dominerende problem er snarere at jeg ikke kan finde noget der i det mindste bare er i en tålelig teknisk kvalitet, som jeg kan holde ud at se på. Det er skuffende at man end ikke er kommet op på så meget som bare DVB kvalitet i SD endnu :-(

Man føler sig, hvis det altså kun skulle angå TV på nettet noget til grin, som man sidder der med sin store og lidt dyrere båndbredde, som man i denne her forbindelse ikke kan bruge til en skid. (man kunne lige så vel have valgt den mindste)

Hvor mange år endnu skal TV via nettet være en komplet 'non-event' hvad angår den tekniske kvalitet?
Gravatar #20 - spiral
1. jun. 2008 17:47
Lækkert så kan man endelig bestemme, hvad man vil se!
Jeg er SÅ TRÆT af TDC's ÅNDSVAGE kabel-tv-udvalg og deres LORTE MONOPOL på ALTING.
Tro mig alt det besvær med at vælge ens favorite TV kanaler er TDC's skyld!

I Sverige er det såden at man vælger først en grund pakken som koster 50 Kr. pr. måned og som indeholder f.eks. TV kanalerne SV1, SV2, SV4, osv...
Også derefter man kan vælge f.eks (Discovery) eller en anden farvorit TV kanal til kun 15 Kr. pr. måned!
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login