oculus rift s efterfølger indbygget kamera / Newz.dk

Oculus

Oculus Rift-efterfølger kan have indbyggede kameraer

Detaljer om det kommende Oculus Rift S-headset er dukket op. VR-headsettet kan have indbyggede kameraer.

Filnavne i Oculus’ PC-app peger på, at Oculus Rift-efterfølgeren får navnet Rift S – og ikke Oculus Rift 2, der muligvis kan være droppet til fordel for dette headset – læs mere her.

Samtidig tyder det på, at VR-headsettet har indbyggede kameraer. Det betyder, at det ikke vil være nødvendigt at have eksterne kameraer, som man skal med den nuværende Oculus Rift.

Dette underbygges af tidligere rygter, der lød at Oculus’ næste Rift-headset ville have ‘inside-out tracking’, der netop betyder, at eksterne sensorer og kameraer ikke er nødvendige.

Det forventes dog stadig, at Oculus Rift S vil kræve en ledning til at forbinde headsettet til en computer. Det vil ikke være trådløst, som Oculus’ kommende Quest-headset – læs mere om det her.

Gå til bund
Gravatar

#1 GrillBiller 7. feb. 2019 09:10

...Altså ligesom WMR ...
Gravatar

#2 CBM 7. feb. 2019 09:11

Luk nu bare det firma og dets mega creepy moderselskab... Facebook
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login