oculus quest hånd hand tracking link rift pc gaming / Newz.dk

Oculus

Oculus Quest bliver opgraderet med hånd-tracking og PC-opkobling

- Via engadget -

VR-controllere er snart ikke nødvendigt med Oculus Quest-headsettet, der også er på vej til at blive lige så godt som et Oculus Rift-headset.

Oculus Quest er blevet rost af anmeldere for at være en af de nemmeste og billigste måder at få adgang til det bedste, som Virtual Reality kan tilbyde.

Nu er Standalone VR-headsettet på vej til at blive endnu bedre med to store software-forbedringer. Næste år får headsettet for det første hånd-tracking, så Oculus Touch-controllere snart kan være unødvendige. 

Den nye funktion bruger Quest-enhedens monokrome kameraer og et nyt machine vision-system til at tracke brugerens fingre og hænder i bevægelse.

Denne funktion kommer til Oculus Quest i 2020.

En anden ny tilføjelse til Oculus Quest er Oculus Link.

Med denne funktion vil det være muligt at bruge et USB-C-kabel til at forbinde Oculus Quest-headsettet til en gaming PC og bruge det som et Oculus Rift-headset.

Det betyder, at man med et Oculus Quest-headset til 449 euro både har adgang til simple VR-oplevelser alle steder, fordi headsettet også fungerer standalone, men samtidig kan det også bruges til store, krævende VR-spil med ens gaming PC.

Oculus Link kommer til november.

Læs også Oculus Quest og Oculus Rift S kommer snart: Koster 3.300 kroner.

Gå til bund
Gravatar #1 - Qw_freak
26. sep. 2019 12:24
Okay, fuck Facebook, men det er lidt fedt hvis det fungerer godt! :)
Gravatar #2 - CBM
30. sep. 2019 06:40
Qw_freak (1) skrev:
Okay, fuck Facebook, men det er lidt fedt hvis det fungerer godt! :)

enig :)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login