undersøgelse smart højtalere usa / Newz.dk

Amazon

Ny undersøgelse: Smart-højtalere erobrer stadig det amerikanske marked

En ny undersøgelse i USA viser både stor og stigende interesse for smart-højtalere.

En undersøgelse af Adobe Analytics anslår, at 32 procent af amerikanske forbrugere ejede en smart-højtaler i august 2018.

Dette kan sammenlignes med i januar, hvor 28 procent ejede en. Denne stigning på fire procent er specielt imponerende, da størstedelen af smart-højtaler-køb forekommer i slutningen af året op til jul.

Af de over 1.000 udspurgte amerikanere, så sagde 23 procent af dem, der ikke allerede ejer en smart-højtaler, at de har planer om at købe en til sig selv.

45 procent af dem, der allerede ejer en smart-højtaler, svarede desuden, at de har planer om at købe en ny smart-højtaler til dem selv, og 23 procent af smart-højtaler-ejerne har planer om at købe en til nogle andre.

Undersøgelsen pegede også på, at det forbrugerne hyppigst bruger smart-højtalerne til er at bede om musik (70 %), bede om vejrudsigten (64 %) og stille sjove spørgsmål (53 %).

I Danmark kan hverken Googles eller Amazons populære smart-højtalere tale dansk, men det ændres snart, da Google for nyligt har tilføjet dansk som sprog til deres Google Assistant – læs mere her.

Gå til bund
Gravatar

#1 kgp43 13. sep. 2018 12:59

Hmm.... syntes det er lidt skræmmende, når man ved hvor meget data de to virksomheder gemmer.

Min tillid til de store tech-virksomheder har været nedadgående i mange år.
Gravatar

#2 Ufomekaniker 13. sep. 2018 13:01

Kan man omdøbe deres kaldenavn til hvad man vil?

Så vil jeg råbe efter den sådan her:

Hey røvhul. Tænd for tv’et og vælg tv2.
Hey røvhul. Tænd for lyset pg skru op for lyden på tv’et.
Hey røvhul. Hvad er klokken?
(Hey røvhul - flere gange i streg hvis den ikke lige fanger det man siger)

Og hvad vide hvad naboerne sådan tænker når dagen går på hæld? :D
Gravatar

#3 Ni 13. sep. 2018 13:50

#1 Jeg er helt enig... Og ved, at google aktivt og uopfordret videresender data til efterretningstjenester... Det er simpelthen som at betale for få aflytning af hjemmet.
Gravatar

#4 CBM 13. sep. 2018 15:58

Ni (3) skrev:
#1 Jeg er helt enig... Og ved, at google aktivt og uopfordret videresender data til efterretningstjenester... Det er simpelthen som at betale for få aflytning af hjemmet.

Enig
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! 010000100110100101101110011000010111001001111001
Gravatar

#5 Ufomekaniker 13. sep. 2018 16:16

Jeg tror allerede vi har aflyting fra tid til anden i hjemmet fra vores andre devices. Det behøver vi ikke en DA til. Der er jo ingen der reelt ved om cam eller mic er åbne uden vi ved det. Der er ingen der har mulighed for at eftertjekke det.

Men jeg skal da ha en HomePod aligevel.

Jeg tror at al det her med-lytteri (hvis nogen) stopper helt af sig selv en skønne dag, når nyhederne breder det ud i stor stil. Jeg har prøvet at fortelle det her til nogle jeg kender, og blev straks stemplet som paranoid. Så det gør jeg ikke længere, og jeg har forståelse for at der er andre der tier. Så det er lidt ironisk.

Facebook på både min og konens telefon viser reklamer om det vi har snakket om. Men om den lytter med, eller finder frem til det via en algoritme via vores kliks og søgehistorik ved jeg ikke. Men vild tilfælde aligevel.
Gravatar

#6 dugfrisk 13. sep. 2018 18:15

Men ej paranoid.
Gravatar

#7 PHP-Ekspert Thoroughbreed 14. sep. 2018 04:34

Jeg så et afsnit af det der Peter Ingemann møder fremtiden eller hva' det nu hed.

Der besøgte han en dansk Amerikaner som skulle blære sig med sit high-tech hjem - jeg tror han skulle fortælle Alexa 7-8 gange at hun skulle starte for hans Roomba. Ikke just den bedste salgstale xD
Doner til Kræftens Bekæmpels i forbindelse med JJ's for tidlige afsked: https://www.betternow.org/dk/jjnewzdk
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login