mboost-dp1

Shutterstock

Nomad: Stor krypto-platform mister 1.4 milliarder kroner i omfattende hackerangreb

- Via PC Gamer - , indsendt af arne_v

Kryptovaluta til en værdi af 190 millioner dollars – svarende til knap 1.4 milliarder kroner – er blevet stjålet fra den amerikanske krypto-virksomhed Nomad efter et hackerangreb.

Det skriver PC Gamer.

Tyveriet var ifølge Reuters rettet mod Nomads ‘bridge’ – et værktøj, som giver brugerne mulighed for at overføre tokens mellem blockchains.

Til Coindesk sagde virksomheden: “En undersøgelse er i gang, og førende firmaer for blockchain-efterretning og -efterforskning er blevet bibeholdt. Vi har underrettet retshåndhævelsen og arbejder døgnet rundt på at løse situationen og give rettidige opdateringer. Vores mål er at identificere de involverede konti og at spore og inddrive midlerne.”

Hacket kan efter sigende tilskrives en opdatering, der gjorde det nemt for brugere at forfalske transaktioner og hæve penge fra “broen”, der ikke tilhørte dem. Dette var ikke en udnyttelse, der krævede elitefærdigheder at drage fordel af, skriver PC Gamer.

Gå til bund
Gravatar #1 - Stallemanden
8. aug. 2022 12:43
Det er efterhånden lidt ofte man hører om at det sker for de platforme.
Nuvel - det må være "the name of the game" når man gambler med krypto.
Gravatar #2 - Claus Jørgensen
8. aug. 2022 20:53
hahaha, den Twitter tråd er genial.

Og root cause? At C++ sprog ikke ser forskel på NULL og 0 (paraphrased)

Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login