NokiaNokia kommer med ny smartphone

Efter opkøbet af brandet ‘Nokia’ er finske HMD Global nu klar med en ny Nokia smartphone – noget der blev lovet for godt et år siden.

Der er tale om den Android Nougat-kørende ‘Nokia 6’, som kommer med en 5,5″ skærm med 1080p opløsning gemt bag 2.5D Gorilla glas. Kernen er en Qualcomm Snapdragon 430 processor med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Der er fingeraftrykslæser og en ramme af aluminium. Kameraerne er på henholdsvis 16 MP og 8 MP.

I første omgang er telefonen kun til salg på det kinesiske marked med en pris svarende til 250 dollars.

Gå til bund
Gravatar

#1 Hærmoriden 11. jan. 2017 10:07

Har de ovethovedet selv lagt arbejde i den tlf? Det virker på mig so de har gjort et click-to-produce produkt på en hjemmeside, og så bare smidt deres eget navn på. Eller er der noget anderledes ved den tlf som andre ikke har?
Gravatar

#2 CBM 11. jan. 2017 10:32

Den er ordinær og kedelig ligesom 99% af alle Android telefoner

Der må endelig ikke eksperimenteres for vi forbrugere vil helst kunne vælge imellem 1000 ens telefoner som kun adskilles af det navn der står på telefonen

One phone fits All fordi alle mennesker er 100% ens og har 100% ens behov

Bevares den har kortlæser men det har min sgs3, sgsn4 og BlackBerry priv også

Min sgs3 og sgsn4 har også udskiftelige batterier og support for Samsung multimedie dock

Prøv igen nokiaVestager er sej. #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login