Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Nintendo

Nintendo lover flere NES Classic Edition før jul

Via Hot Hardware -

Den lille retro-konsol fra Nintento - NES Classic Edition - har siden lanceringen 11. november mest været udsolgt. Samtidigt er priserne på maskinen steget fra vejledende udsalgspris på 599,- kroner til over 1000,- kroner på Den Blå Avis og lignende steder.

Nu udtaler Nintendos 'Operating Officer' for USA, Reggie Fils-Aime, at han har tiltro til, at købere vil kunne få fingre i en NES Classic inden jul:

'It's been a strong seller for us. Our biggest challenge is making sure that we’re constantly replenishing it to the marketplace... All of our key retailers are letting consumers know when to go to stores to get it. So, as we sit here today, two weeks before Christmas, I think consumers are going to be able to get their hands on it.'

Julegaverne må så vise, om dette også bliver tilfældet.

Gå til bund
Gravatar

#1 Kian 12. dec. 2016 13:02

... jeg havde købt en hvis der samtidig var en web-shop indbygget så jeg kunne købe andre/flere spil end dem der er inkluderet. Det er ikke fordi der ikke er nok - det er bare de forkerte. Jeg er fx MegaMan-fan og selvom MegaMan 2 nok er den flest er enige om er bedst, så ville jeg gerne have de andre med også/mulighed for at købe dem.

Men jeg må nøjes med min XBone hvor jeg har hele samlingen af MegaMan Classic.
I'm gay, I'm wacky! its all about me and my boyfriend being gay... cv: http://www.pixlr.dk
Gravatar

#2 ToFFo 13. dec. 2016 07:57

Den skide NES Classic har virkelig skabt røre pga. leveringstiden. Det er retro guld, bestemt, men der er bare for mange drawbacks.

30 spil? 75cm ledning til controllers?? That's it!?

Køb en Raspberry Pi og lav en RetroPie konsol. Det koster måske et par hundrede mere, men til gengæld får man flere tusind spil, spredt over alle de gamle konsoller.
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gravatar

#3 CBM 13. dec. 2016 08:13

#2: hvis man alligevel har et sd kort liggende så koster en pi noget kun mindre (cirka 300) end NES Classic. Atari/amiga joystick interface opnås ved at lodde et db9 stik på GPIO porten
#ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege
Gravatar

#4 ToFFo 13. dec. 2016 08:27

#3 - Det er klart men hvis det skal være en fair sammenligning, så tager jeg udgangspunkt i at man ikke har noget til at ligge. Jeg har også købt SNES USB controllers til. Det fungerer fremragende :D
Der findes ikke pingviner på nordpolen. Who gives a shit??
Gravatar

#5 CBM 13. dec. 2016 08:56

#4: nice :-) Men ja, man er noget bedre stillet med fx en pi 3.
#ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, BB Priv because REAL QWERTY is a privilege
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login