mboost-dp1

Shutterstock

Netflix vil angiveligt indføre annoncer på platformen inden årets udgang

- Via CNN Business - , indsendt af arne_v

Netflix fortalte for nylig sine medarbejdere, at der inden året er omme kan lande reklamer på streamingtjenesten, lyder det fra en rapport fra The New York Times.

Det skriver CNN Business.

Virksomheden kæmper, mens streamingkrigen intensiveres, og i sidste måned faldt aktien drastisk, efter at Netflix rapporterede sit første kvartalsvise tab af abonnenter i mere end et årti.

Netflix-CEO Reed Hastings sagde tilbage i april, at virksomheden var åben for at tilføje reklamer til tjenesten – til chok for medie- og reklamebranchen. Hastings har i årevis nægtet at tilføje reklamer til platformen.

“De, der har fulgt Netflix, ved, at jeg har været imod kompleksiteten i reklamer og er stor fan af abonnementets enkelhed. Men lige så meget som jeg er fan af det, er jeg større fan af forbrugernes valg,” sagde Hastings. “Og det giver mere mening at give forbrugere, der foretrækker en lavere pris og er reklametolerante, det, de vil have.”

Gå til bund
Gravatar #1 - dugfrisk
12. maj 2022 08:28
Gravatar #2 - Mr.Smiley
12. maj 2022 11:29
Hvis de gør dette, så håber jeg godt nok også at de opper kvaliteten i de pakker der kommer med reklamer, bare en lille smule.
Der kan da ikke være nogen der er interesseret i at se 480p indhold (det der gives adgang til med deres billigste pakke, til 79kr) og samtidig modtage reklamer..

Allerede nu, synes jeg det er helt grotesk at de kræver 79kr for 480p kvalitet..
Gravatar #3 - spand-online
12. maj 2022 16:22
Mr.Smiley (2) skrev:

Der kan da ikke være nogen der er interesseret i at se 480p indhold (det der gives adgang til med deres billigste pakke, til 79kr) og samtidig modtage reklamer..

Allerede nu, synes jeg det er helt grotesk at de kræver 79kr for 480p kvalitet..


Nu skal du ikke undervurdere folk der bruger prisen som det eneste parameter. Der er ret mange af dem og de er frække nok til at brokke sig bagefter fordi de ikke har sat sig ind i hvad de har købt :)


Gravatar #4 - Wiking
18. maj 2022 06:36
Nej, bare nej.
Det kommer til at betyde de nuværende aftaler bliver med reklamer, og så kommer der en ny højere pris for uden reklamer.

Nej. Igen nej.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login