mboost-dp1

Shutterstock

Netflix udforsker livestreaming som ny udvidelse

- Via Deadline -

Ifølge Deadline planlægger Netflix at udrulle en livestreaming-funktion for blandt andet improvations- og stand-up-shows.

Det betyder, at Netflix således vil være i stand til lade seerne stemme til talentshows eller andre konkurrencebaserede liveshows som for eksempel dens kommende dansekonkurrence-serie “Dance 100”.

På samme måde kan streamingtjenesten med fordel gøre brug af sin livestreaming-funktion, hvis den beslutter sig for at bringe sin “Netflix Is A Joke”-festival tilbage. En live comedy-begivenhed, som indeholdt omkring 300 stand-up-optrædener på tværs af LA, inklusive Dave Chappelle, Larry David og Pete Davidson.

Udvidelsen giver virksomheden nye muligheder for at investere i en lang række af liveshows på lige fod med flow-kanaler, herunder folkeejede shows som ABC’s “American Idol” og “Dancing with the Stars”, som flytter til Disney+ under tilsvarende vilkår.

Der er dog endnu ingen tidslinje for live-udrulningen, eftersom Netflix fortsat befinder sig i de indledende stadier af produktudviklingen.

Gå til bund
Gravatar #1 - nwinther
23. maj 2022 11:18
Lyder som om man putter en benzinmotor bag i en Tesla.

Flow TV er dødt. Jeg kan ikke forestille mig, at folk vil betale ekstra for den slags (i længden).
Gravatar #2 - larsp
23. maj 2022 15:24
nwinther (1) skrev:
Flow TV er dødt
Undtaget for direkte sport og særlige offentlige begivenheder.

Men for live comedy? Hmm... Det giver ikke ret mening i min bog. Netflix leder desperat efter nye markeder.
Gravatar #3 - nwinther
24. maj 2022 07:47
larsp (2) skrev:
nwinther (1) skrev:
Flow TV er dødt
Undtaget for direkte sport og særlige offentlige begivenheder.

Men for live comedy? Hmm... Det giver ikke ret mening i min bog. Netflix leder desperat efter nye markeder.


Enig - og andre udbydere sidder så rigeligt på sport. Desuden er der så mange sportskanaler, at det nærmer sig streaming-lignende forhold, hvor du bare kan springe rundt mellem kampene.

De offentlige begivenheder vil være dækket af nyhedskanaler - som selvom det er flow-tv, jo også er specialiseret. De viser ikke lige en komedieserie, og så en historiedokumentar og så en quiz osv. - som flow tv i konventionel forstand.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login