xbox game pass til pc abonnementstjeneste netflix for games 100 spil microsoft steam / Newz.dk

Microsoft

Microsofts Xbox Game Pass-tjeneste kommer til PC

Microsofts abonnementstjeneste for spil, Xbox Game Pass, kommer snart til PC.

I to år har Microsoft tilbudt Xbox-spillere et Game Pass-abonnement for 79 kroner om måneden, der gav adgang til et voksende bibliotek af spil og endda helt nye spil fra Microsofts egne spiludviklere, Xbox Game Studios.

Nu er Xbox Game Pass også på vej til PC, hvilket giver PC-spillere adgang til mere end 100 spil ‘af høj kvalitet’ fra mere end 75 af Microsofts partnere for et fast månedligt beløb. 

Det nye Xbox Game Pass-abonnement på PC giver desuden adgang til Microsofts egne spil på lanceringsdagen, ligesom det er tilfældet for Xbox One-abonnenter på nuværende tidspunkt.

Alle Microsofts egne, nyere spil som “Forza Horizon 4” og “Sea of Thieves” er ude på PC, og kan derfor også spilles på PC med det nuværende Xbox Game Pass-abonnement sammen med andre såkaldte Xbox Play Anywhere-titler, men det er et begrænset bibliotek med 19 titler på nuværende tidspunkt.

Udover Xbox Game Pass til PC har Microsoft også afsløret, at de fremover vil udgive deres spil på Steam, hvor de vil starte med dette års “Gears 5” og ‘Definitive Edition’-udgaver af de tre første “Age of Empires”-spil.

I den sammenhæng vil selskabet introducere Win32-understøttelse i deres Microsoft Store på Windows som alternativ til Universal Windows Platform (UWP).

Det betyder, at spiludviklere kan tilføje deres spil til Microsoft Store uden de store problemer, fordi Win32-formatet allerede bliver brugt af populære platforme som Steam.

Prisen for et Xbox Game Pass-abonnement på PC er endnu ukendt, men Microsoft vil afsløre mere ved deres E3-konference den 9. juni.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 3. jun. 2019 06:17

Hvis der er spil (eksklusives) som ikke kan fås til en pc, så ønsker jeg ikke at spille dem, heller ikke via en abb tjeneste på windows

På den anden side så er det jo nok udelukkende eksklusives der holder liv i konsoller ellers kan de ikke hamle op

Jeg tror at konsol eksklusives, konsol abb og dårlige konsol ports er med til at skabe konsol hate


Hvis de kunne klare sig på lige vilkår ville der ikke være samme problemer
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 lost-viking 3. jun. 2019 09:28

Hvad mener de med at det kommer til pc? Jeg kan da huske at man kunne købe Game Pass den gang Sea Of Thiefs kom ud til pc. Jeg havde Game Pass til PC via Microsoft Store allerede den gang. De havde ikke super mange spil den gang men der var da nogle stykker.
Man skal ikke spise æbler hvis man selv har orm i kærnehuset
Gravatar

#3 Andreas Ellemann 3. jun. 2019 09:52

#2 Har forsøgt at tydeliggøre det i artiklen, men kort sagt vil det nye PC-abonnement indeholde mere end 100 spil og ikke kun de 19 nuværende 'Xbox Play Anywere'-titler (https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games?cat=xpa). Størstedelen af spillene i Xbox Game Pass har altså hidtil kun kunne spilles på Xbox One og Xbox 360.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login