mboost-dp1

Microsoft

Microsoft stopper med at installere apps, du har fjernet

-

Med udsendelsen af Windows 10 build 14926 ændrer Microsoft på den måde, opdateringer håndterer apps, man som bruger har fjernet.

Indtil nu har større opdateringer til Windows 10 geninstalleret de apps, der kommer præinstalleret med styresystemet og man som bruger har fjernet.

Dermed har Microsoft også fået kritik for at forsøge at tvinge disse apps ind i brugernes bevidshed og på deres computere.

Fa nu af vil disse præinstallerede apps, man har afinstalleret, forblive afinstallerede, når man gennemfører en af de større opdateringer til Windows. Med andre ord, har man fjernet en af de præinstallerede apps, popper den ikke frem igen efter en opdatering af styresystemet.

Gå til bund
Gravatar #1 - nwinther
16. sep. 2016 06:58
Præinstallerede apps er ofte noget hø.

Jeg nægter simpelthen at tro, at nogen f.eks. bruger Microsoft's aktie-app til noget som helst. Hvis man går den mindste smule op i aktiekurser, har man noget langt bedre. Det samme med vejr-app osv.

Desuden finder jeg det besynderligt, at jeg får vejret at vide i New York - eller nyheder fra LA Times. Jeg bor i Danmark. Vejret i NY eller lokalplaner i LA er da uendelige ligegyldigt. Hvis jeg går op i vejret, henter jeg da en vejr-app osv.

Men det er da et fremskridt, at de nu holder dem afinstalleret.
Gravatar #2 - Chucara
16. sep. 2016 07:00
#1: Jeg har brugt begge dem, du nævner pga. live tiles. Jeg har dog aldrig åbnet dem for andet end at konfigurere dem. Vejr appen kan konfigureres til din lokation og aktie appen til at vise de aktier, du er interesseret i.

Selvfølgelig bruger ingen den til realtidstrading, men den er da lig så god som at checke TV2 News' trade ticker.
Gravatar #3 - Unicco33
16. sep. 2016 09:20
Det skide godt
Gravatar #4 - Kian
17. sep. 2016 10:51
Er der nogle af jer der kan regne ud hvad der sker for Microsoft? Igennem de sidste mange år er de gået fra at være et firma der tog sig af nørder og ikke ville folk det ondt til nu at smadre brugeroplevelsen med præinstallerede software, ringe OS (Windows 8+), dårlige konfigurationsmuligheder, tæt på forceret Windows 10-installation osv osv. Det er som om at glansen og uskylden forsvandt fra Microsoft efter W8 overtog W7.
Gravatar #5 - lost-viking
17. sep. 2016 13:04
jeg ville gerne have microsoft til at stoppe med at ændre indstillinger hver gang den opdatere. Jeg har en lille fil jeg ar kørt der fjerner dokumenter og billeder og de der fra denne computer. Men efter hver opdatering er de tilbage igen og så skal jeg køre filen igen for at fjerne dem. Det er ret irriterende. Der er lidt for mange ting man selv ændre som microsoft ændre tilbage efter hver opdatering..
Gravatar #6 - Manofsciencemanoffaith
17. sep. 2016 14:38
lost-viking (5) skrev:
Der er lidt for mange ting man selv ændre som microsoft ændre tilbage efter hver opdatering..


Det er fordi du ikke kan finde ud af det, og Microsoft ved desuden også meget bedre, hvad der er bedst for dig.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login