mboost-dp1

Shutterstock

Microsoft lancerer ‘Windows 11 2022’-opdatering

- Via Slashdot -

Microsoft meddelte tirsdag, at virksomheden begynder at frigive den første store opdatering til Windows 11.

Opdateringen er fokuseret på at gøre pc’er nemmere og sikrere at bruge samt at forbedre produktiviteten.

Af Windows’ blog fremgår det:

“Windows 11 bragte en følelse af lethed til pc’en med et intuitivt design, folk elsker. Vi bygger videre på dette fundament med nye funktioner for at sikre, at det indhold og den information, du har brug for, altid er lige ved hånden, herunder opdateringer til startmenuen, hurtigere og mere præcis søgning, hurtige indstillinger, forbedret dækning af lokale og aktuelle begivenheder i din widget-tavle og ikke mindst faner i File Explorer. Alt dette hjælper Windows med at forudse dine behov og spare dig tid.”

De skriver endvidere:

“Pc’en har altid været der, hvor folk kommer for at få tingene gjort – især når det kommer til at tackle komplekse opgaver. Med forbedringer til Snap-layouts, den nye Focus-funktion samt ydeevne- og batterioptimeringer vil den nye Windows 11 2022-opdatering hjælpe dig med at være endnu mere produktiv. Snap-layouts på Windows 11 har været en game changer for multitasking, der hjælper folk med at optimere deres visning, når de skal have flere apps eller dokumenter foran sig på samme tid. Med den nye opdatering gør vi Snap-layouts mere alsidig med bedre berøringsnavigation og muligheden for at klikke på flere browserfaner i Microsoft Edge. Vi introducerer Fokus-sessioner og Forstyr ikke for at hjælpe dig med at minimere distraktioner, der trækker dig væk fra den aktuelle opgave.”

Læs mere her.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login