mboost-dp1

Flickr - Mike Mozart

Microsoft betaler kompensation for installation af Windows 10

-

En kvinde fra Californien får nu 10.000 dollars fra Microsoft som kompensation for de problemer, hun oplevede, efter hendes arbejdscomputer blev opdateret til Windows 10.

Computeren brugte Teri Goldstein til at drive sit rejsebureau, og da computeren efter installation af Windows 10 var ukampdygtig i flere dage, også efter forsøg på hjælp fra Microsofts support, sagsøgte hun selskabet.

I første omgang appelerede Microsoft afgørelsen men trak efterfølgende appellen tilbage for at slippe for yderligere sagsomkostninger.

Microsofts tilbud om gratis opdatering til Windows 10 slutter efter planen i morgen – d. 29. juni – et år efter styresystemets lancering. Selskabet har haft en vis held med at få brugerne over på Windows 10 gennem en forholdsvis aggresiv strategi, der for nogle brugere har betydet automatiske opdateringer, mens andre har oplevet pop-up beskeder, der kunne fejltolkes, fra Microsoft. Noget selskabet også har fået kritik for.

Gå til bund
Gravatar #1 - dk_picard
28. jun. 2016 10:16
Hej Modgaard.
Rettelse : Den gratis opgradering er en fuld version af Windows (ikke en prøveversion eller indledende version) og er tilgængelig indtil den 29. juli 2016.
Gravatar #2 - PHP-Ekspert Thoroughbreed
28. jun. 2016 10:20
Jeg gad egentligt godt prøve W10, men jeg har hverken fået automatiske opdateringer, pop-ups eller lignende. Virkeligt irriterende! Jeg måtte selv ind på Microsofts hjemmeside for at hente et upgrade-tool!

(Sarkasme kan forekomme)
Gravatar #3 - NeoNmaN
28. jun. 2016 10:24
Der er sindsygt langt endnu før Windows 10 er et lækkeret system, tanken med OS'et er fin, jeg bruger det kun til spil og virtual mijø her har jeg 6x SSD'er i RAID5 men får kun en læse hastihed åp ca. 1,5gb/s og en skrive på små 100mb/s så der er nået i Windows 10 ang. raid der fucker helt op.

har brugt fler dage på at finde løsningere og prøvet forskellige tiltag uden held, og kan læse mig frem til netop det med raid volder store problemer hos flere.

Har haft problemer med at USB 3 porte random discoonecter men den fejl er vist rettet har ikke set den i nogle mdr efterhåden.
Gravatar #4 - CBM
28. jun. 2016 11:55
Mon jeg kan få kompensation for at begge mine dvd drev ikke virker pga driverfejl på en af de maskiner jeg har opgraderet?

:-)
Gravatar #5 - dk_picard
28. jun. 2016 12:12
Driver fejl på dvd har jeg set tidligere, helt tilbage til XP, efter en opdatering. Og geninstallation løste det den gang. Om det virker ved 10 aner jeg ikke :D
Gravatar #6 - Zombie Steve Jobs
29. jun. 2016 12:38
#3 Det virker glimrende her med RAID. Selv windows inbyggede software raid rammer 1gb/s read og write 900mb/s-ish.
Hvilken controller bruger du?
Gravatar #7 - NeoNmaN
4. aug. 2016 12:45
Zombie Steve Jobs (6) skrev:
#3 Det virker glimrende her med RAID. Selv windows inbyggede software raid rammer 1gb/s read og write 900mb/s-ish.
Hvilken controller bruger du?


Jeg benytter mig af Intel's onboard raid, har overvejet at skifte til Window's eget software raid, er bare lidt i trivel om jeg kan vælge det til under installationen eller hvordan det funger. igår ramte jeg min rekordt i langtid ca. 300mb/s i write :P
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login