mboost-dp1

Shutterstock

Microsoft beder dig praktisk talt om at stoppe med at bruge Internet Explorer

- Via TechRadar -

Med Internet Explorer indstillet til officielt at blive pensioneret den 15. juni, opfordrer Microsoft nu organisationer til at undgå at vente til sidste øjeblik med at stoppe med at bruge browseren.

Det skriver TechRadar.

I et nyligt blogindlæg på softwaregigantens Tech Community-side anbefalede senior produktchef for hardware Eric Van Aelstyn, at virksomheder, der stadig bruger IE, skulle indstille deres egen pensionsdato i stedet for.

Forbrugere og de fleste virksomheder er nu gået over til Microsoft Edge, Google Chrome eller andre moderne browsere, men nogle organisationer er stadig afhængige af IE for at få adgang til bestemte hjemmesider. Mens Microsoft gentagne gange har advaret virksomheder om, at IE vil blive officielt pensioneret i år, har alle virksomheder ikke været proaktive nok, når det kommer til at skifte browser.

I sit indlæg påpeger Aelstyn, at “det kan være stressende at vente på, at det noget skal ske, især med komplekse it-miljøer”, hvorfor Microsoft opfordrer virksomheder til at tage affære nu ved at planlægge deres egen interne pensionsdato.

Gå til bund
Gravatar #1 - arne_v
4. maj 2022 17:00
IE specifik HTML er vel erstattet med standard HTML.

Problemet må være brug af custom ActiveX controller.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login