Dansk politi / Newz.dk

Dansk Politi

Mere overvågning og hemmelige agenter

Via Version2 -

Regeringens nye sikkerhedspakke giver snart politiet mulighed for at bruge hemmelige agenter online. 

Ud fra en et interview med tidligere justitsminister Søren Pape, der også ønskede denne sikkerhedspakke, er det umiddelbare indtryk at de hemmelige online agenter, må stadig ikke opfordre til ulovligheder – men de må indgå i en dialog med formodede kriminelle.

Derudover øges mængden af ANPGer (Automatisk NummerPlade Genkendere) betragteligt – der findes i dag ca. 118 ANPG’er  (70 på køretøjer, 48 på faste placeringer), men den nye sikkerhedspakke vil i følge version2 forøge denne mængde med 233% – altså yderligere 275 ANPGere. De automatisk nummerplade genkender har tidligere været diskuteret heftigt, fordi det var uvist hvor længe dataen fra dem blev gemt og hvilket formål der skulle være med at gemme data.

Slutteligt indgår ansigtsgenkendelse også som en del af pakken – hvilket Københavns politi allerede tidligere har bedt om skulle være muligt.

Gå til bund
Gravatar

#1 brostenen 9. nov. 2019 19:47

men de må indgå i en dialog med formodede kriminelle


Håber ikke der går alt for meget social pædagog i den....
Min blog: http://to9xct.blogspot.com

001100 010010 011110 100001 101101 110011

Glad og tilfreds Linux desktop bruger.
Gravatar

#2 CBM 10. nov. 2019 20:25

brostenen (1) skrev:
men de må indgå i en dialog med formodede kriminelle


Håber ikke der går alt for meget social pædagog i den....

kommer til at tænke på olsen banden :)
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#3 Vanvittig 11. nov. 2019 00:45

Stærkt tiltag. Føler mig meget tryggere nu. LTF kunne aldrig drømme om at stjæle en nummerplade, når de skal ud og likvidere en fjende på åben gade. Jeg havde hjemmerøveri i går, heldigvis tog de pænt masken af foran mit kamera. Det ville være så urimeligt, hvis det kun var postmanden, Hr. og Fru. Jensen samt naboens hund, der blev overvåget. Det har tyvene heldigvis respekt for, så de løfter lige huen, når de går forbi.

Det er snart sikrere at køre uden nummerplader end med, og så sparer man også synsreparationerne, forsikringen og vægtafgiten. Win-win-win.

Har man alligevel ikke noget kørekort, har man intet at miste. Som sædvanlig er det kun den helt komplet lovlydige Anders med kørekort, forsikring og lovlige forhold, der reelt bliver overvåget på vej på arbejde - han er den eneste, der har noget at miste og som ikke tør at stjæle en nummerplade. 1500 kroner ved fotovogn 1 på vej hjem fra job, når han kører 86 km/t i stedet for 80 km/t.

Læste lige at 12% af Aarhus indbyggere står for 50% af alle dommene. Og når jeg siger 12%, er det ikke Anders jeg hentyder til. Måske der er noget at hente der, i stedet for i mit ansigt og på min lovlige nummerplade på vej på job?
Foreningen for Analog TV, FM radio og PSTN
Gravatar

#4 CBM 11. nov. 2019 06:18

#3:

Det handler om prioritering

Det er meget vigtigere at give en bøde for at køre 86 frem for 80 end at fange de virkelige forbrydere

Uanset om det handler om vold, røveri, svindel osv

Hvis de vil opklare sager må de gøre det i deres fritid, holm

Næh skovturen, det er noget der bemærkes

- jensen

https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#5 larsp 11. nov. 2019 08:03

#3 Daamn. Hjemmerøveri er noget af det værste der kan ske. Når du skriver røveri i stedet for tyveri, er det fordi der var en voldelig konfrontation?

Forstår 100% din frustration. Det er de lovlydige der har noget at miste og som gerne betaler for at komme tilbage på ret kurs. Forbryderne kan bare give los og får tilmed en masse beskyttelse og omsorg i systemet.

Skattebilleten er IMO en kontrakt mellem borgere og stat. Borgeren betaler for en række ydelser som staten skal levere. Problemet er bare at det ikke er en reel kontrakt, for hvis staten ikke leverer varen kan man som borger ikke gøre ret meget andet end at lave noget støj i medierne og sætte et kryds hvert fjerde år. Alternativt må man punge ud og betale for privat vagtværn, privat lægebehandling, privatskole, privat arbejdsløshedsforsikring osv. På den måde ender det med at være de rige der får en god service, mens alle andre får den statslige metervare. Var det ikke den slags uligheder omfordelingen skulle modvirke...
Stop using Google all the time: https://justsearchportal.com - Without distractions - Respecting privacy
Gravatar

#6 Vanvittig 11. nov. 2019 13:25

#4

Det handler om penge.

Der er ingen penge i at give en bøde til en person, der ikke kan betale den. Kun til helt almindelige mennesker, der får løn, som Gældsstyrelsen kan indeholde. Folk der har noget at miste.

Hvis man ikke har noget kørekort, ikke har noget job og alligevel er optaget i banderegisteret som fuldgyldigt LTF medlem, hvor meget respekt tror du så man har for en sigtelse for nummerpladetyveri eller overtrædelse af maskeringsforbudet?

En fotovogn kl. 7 om morgenen eller kl. 16 om eftermiddagen målrettet helt almindelige lønmodtagere er en guldmine. Hvor mange fotovogne tror du der er i Gellerupparken og Vollsmose?Foreningen for Analog TV, FM radio og PSTN
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login