magic leap one mixed reality / Newz.dk

Magic Leap

Magic Leaps ‘mixed reality’-headset er ude i USA

Magic Leaps hypede ‘mixed reality’-headset er ude i bestemte områder i USA til en pris på 2.295 dollars.

Det er Magic Leap One Creator Edition, der nu er ude, og versionen er primært rettet mod kunstnere og app-udviklere, som kan lave noget software til headsettet, til når det får en bredere lancering.

MR-headsettet består af tre dele. Brillerne med navnet Lightwear, en computer man har siddende på sin krop med navnet Lightpack og en controller.

Brillerne har en række kameraer og sensorer, som de bruger til at få det til at se ud som om, at personer og objekter er en del af brugerens virkelige verden – læs mere her.

I Lightpack-computeren gemmer der sig en Nvidia Tegra X2-chip, 8 GB RAM, 128 GB lagerplads og et batteri, der skulle kunne holde til tre timers brug.

Med headsettet medfølger der på nuværende tidspunkt en browser med navnet Helio, en app til at chatte virtuelt og en demo af spillet “Dr. Grordbort’s Invaders”, der skulle minde om koncept-videoen, som Magic Leap udgav i 2015, der kan ses nedenfor.

Gå til bund
Gravatar

#1 Ebbe 9. aug. 2018 08:47

Det kunne være mega sjovt at se en video af en person der har disse briller på, må se ud som han har dansker/har krampe/har ireterene fluger om sig eller sådan ting.
Gravatar

#2 kblood 12. aug. 2018 09:40

Prisen på den er vidst 2000 dollars eller mere :P

Spændende at se hvad det vil føre til. Syntes der var en del anmeldelser der sagde at det ikke virkede særligt godt, men nogle af de sidste anmeldelser jeg har læst lyder nu til at være okay positive.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login