Magic Leap

Magic Leap annoncerer første version af mixed-reality headset

Via Rolling Stone -

Firmaet Magic Leap har længe været lidt af et mysterium. De kom i søgelyset i 2014, da en række firmaer, inklusiv Google, skød en masse penge i deres mixed-reality-projekt. Virksomheden har således formået at indsamle 1,9 milliarder dollars fra investorer.

De har før haft konceptvideoer af teknologien, som blander VR og AR. Men nu har de noget mere konkret, da de har annonceret den første version af deres headset, som faktisk kan købes, nemlig Magic Leap One: Creator Edition.

Denne første udgave er således mest tiltænkt indholdsskabere.

Headsettet bruger en lille computer i lommestørrelse med navnet Lightpack, der sender lyssignaler op til brillerne, der kan indsætte livagtige, reaktive robotter, personer og andre objekter ind i dit synsfelt.

Rolling Stone, som har fået teknologien demonstreret, fortæller, at man næsten ikke kan se forskel på nogle af de figurer, der indsættes, og virkeligheden. En kvinde-skikkelse kunne f.eks. reagere på et menneske og holde øjenkontakt med vedkommende.

Magic Leap One er teknisk set den niende version af hardwaren, da teknologien er blevet finpudset, siden firmaet Magic Leap blev grundlagt i 2011.

Den er dog ikke muligt at forudbestille endnu, og prisen er også ukendt, men den udkommer i 2018, og det er nu muligt at skrive sig op, så man får at vide, når den kan bestilles.

 

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 25. dec. 2017 11:28

Jeg håber Mark Zuckerberg kan holde nallerne fra deres virksomhed!
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 Ufomekaniker 25. dec. 2017 20:17

CBM (1) skrev:
Jeg håber Mark Zuckerberg kan holde nallerne fra deres virksomhed!


Magrethe Vestager er tidens biologiske antivirus lader det til :)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login