Magic Leap

Magic Leap fremviser augmented reality konceptvideo

Via TechCrunch - , indsendt af thimon

Det relativt ukendte firme Magic Leap, kom pludseligt i søgelyset i oktober 2014, da en række virksomheder med Google i spidsen, valgte at skyde lidt over 3 milliarder kroner i firmaet.

Magic Leap arbejder på at lave augmented reality, hvor computergrafik indblændes over den virkelige verden, ved brug af en brille. Der har indtil nu ikke være mange oplysninger fremme om, hvordan dette skulle virke.

Microsoft præsenterede i januar overraskende deres Hololens-teknologi, en teknologi mange regner med svarer til Magic Leaps. Nu har Magic Leap selv frigivet en tilsvarende video, lavet i i samarbejde med Weta Workshop, der stod bag effekterne i Lord of the Rings og Hobitten filmene.

Videoen herunder, viser det koncept Magic Leap håber at kunne tilbyde når deres AR-brille engang frigives.

Gå til bund
Gravatar

#1 fennec 20. mar. 2015 12:11

Så en koncept video, der som alle andre koncept videoer, overdriver hvad deres produkt kan...

Alt det indledende med youtube og mail kunne jeg tror på. Men selve spillet. Not so much.
Its all fun and games until someone looses an eye. Then its fun and games with no depth perception.
Gravatar

#2 thimon 20. mar. 2015 12:13

Men tænk på horror-spil, hvor du kan gå rundt i dit hus med en AR-hjelm og høre skrig og se spøgelser i dit eget soveværelse. Så kan du selv "leve" i en Paranormal Activity-film. :)
Gravatar

#3 Ylle 20. mar. 2015 23:25

fennec (1) skrev:
Så en koncept video, der som alle andre koncept videoer, overdriver hvad deres produkt kan...

Alt det indledende med youtube og mail kunne jeg tror på. Men selve spillet. Not so much.

Jeg kan ikke se, hvorfor et sådan spil IKKE skulle være muligt. Fra start af ? Måske ikke, og ja, det er da helt klart en koncept video, så meget overdrevet. Men jeg tror skam ikke det er noget der er en umulighed, tværtimod...
Gravatar

#4 T_A 23. mar. 2015 13:01

#3: Ylle skrev:
Jeg kan ikke se, hvorfor et sådan spil IKKE skulle være muligt.


Det svære ved det spil de viser ud over selve grafikken og udregningen i realtime præcis hvor "pistolen" peger osv. er at skulle analysere omgivelserne omkring ham og på et øjeblik måle afstande ud til alle overflader og gætte hvad der er gulv mur, trappe osv. for at robotterne står og bevæge sig korrekt på disse overflader uafhængig af hvor han kigger hen eller bevæger sig.

Hvad de viser er meget urealistisk og jeg ville gætte på det ville kræve en ret kraftig computer samt professionelt 3D camera med 360 grader vinkel for at kunne lave noget lignende i realtime.

At lave illusionen af statiske objekter med en fast afstand (som f.eks mail ikonet i traileren) er til gengæld ikke svært.
Gravatar

#5 erchni 23. mar. 2015 19:38

Det sværeste er vel det med hvordan personen peger sin hånd/våben og at få robotterne til at passe ind i lokalet. Ligner jo meget det som microsoft viste ikke lige med skyde spil men med noget minecraft.
Gravatar

#6 mrF0x 4. apr. 2015 00:48

Konceptet tvivler man jo ikke på er spændende..

Men én ting er en koncept-video, noget andet er virkeligheden. Den virkelighed har Microsoft forholdt sig til og hvad jeg har læst af journalister der fik lov til at prøve prototypen, har Microsoft allerede lavet dette, med NASA som forsøgskanin..

Så mon ikke vi ser noget inden for nærmeste fremtid..
Terrible, terrible DAMAGE!
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login