mboost-dp1

@ddiakopoulos, Twitter

Intel-udvikler afslører kamera med afstandsbedømmelse til HTC Vive

- , indsendt af modgaard

En udvikler fra Intels VR-afdeling kom muligvis til at røbe lidt for meget om selskabets planer for deres udviklerkonference Intel Developer Forum.

Dimitri Diakopoulos tweetede et billede af et HTC Vive-headset påsat et specialbygget kamera med seks fremadpegende linser, tre i hver side. Han forklarede, at kameraet er en prototype, der kan måle afstand til brugerens omgivelser. De tweets er siden blevet slettet.

Til VR-nyhedssiden UploadVR forklarede han, at systemet kan bruges til tracking af brugeren hænder eller IR-controllere. Systemet kan også skanne ens omgivelser, mens man er i VR-verdenen, og dermed for eksempel give en advarsel, hvis man er ved at gå ind i møbler eller træde på kæledyr.

HTC Vive har allerede et kamera, der peger fremad, men afstandsbedømmelse ville potentielt give nye muligheder for at integrere brugerens virkelige omgivelser i VR-oplevelsen, samt give brugerne friere rammer til at bevæge sig rundt.

Flere informationer forventes at komme på Intel Developer Forum, der løber af stablen 16. til 18. august i San Francisco.

Gå til bund
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login