intel honeycomb glacier dual screen laptop to skærme bærbar koncept prototype / Newz.dk

The Verge

Intel afslører også en gaming-laptop med to skærme – men med et helt nyt design

Intels nye prototype-laptop har en ekstra skærm og en speciel hængsel, så man kan justere begge skærmes position.

Laptops med to skærme er blevet moderne. Både HP og Asus har for nyligt afsløret deres bud på bærbare med en ekstra touch-skærm tæt på tastaturet.

Det samme gør Intel nu med deres nye prototype-bærbar, Honeycomb Glacier. Men den udvider konceptet med en hængsel og eye-tracking. 

Hængslen betyder, at man kan indstille de to skærme, som man vil, så det ikke er nødvendigt at kigge ned på den ekstra skærm og potentielt få ondt i nakken.

Derudover har bærbaren Tobii eye-tracking indbygget, som man kan bruge til at skifte mellem skærmene med.

Det vil sige, at man eksempelvis kan spille et spil på den primære skærm og så kigge ned på den anden skærm og begynde at chatte i Discord eller Skype, uden at det er nødvendigt at trykke på nogle taster for at skifte program.

I protypen er der tale om en 15,6 tommers 1080p primær skærm og en 12,3 tommers sekundær skærm med en opløsning på 1920 x 720.

The Verges video viser nogle af de ting, som den ekstra skærm tænkes at kunne bruges til.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 30. maj 2019 06:03

cool design af intel
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 Ufomekaniker 30. maj 2019 06:15

Fed Honeycomb Glacier Fold laptop. Jeg kan godt lide dens design og de muligheder der er med det design.

Jeg håber at de hængsler og fladkabler der løber inden i dem er lave af noget robust materiale, bare for forsikringsselskabernes skyld.
Gravatar

#3 larsp 30. maj 2019 15:40

Godt med lidt nytænkning, men jeg synes den ser ekstremt fjollet ud. Man kan selvfølgelig lade være med at vippe den nederste skærm op.
Stop using Google all the time: https://justsearchportal.com - Without distractions - Respecting privacy
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login