google play pass abonnement abonnementstjeneste spil apps apple arcade konkurrent / Newz.dk

Google

Inden Apple Arcade: Google tester abonnement til spil og apps på Android

Google tester i øjeblikket Play Pass, der lader dig abonnere på premium apps og spil uden reklamer og køb i appen til en fast månedlig pris.

Tilbage i marts blev Apple Arcade afsløret, der senere i år skal gøre det muligt at betale et månedligt beløb og få adgang til over 100 spil på næsten alle ens Apple-enheder.

Google er tilsyneladende på vej med en konkurrent til Android med navnet Play Pass.

Det afslører screenshots, som en Android-bruger har sendt til Android Police.

Google har siden bekræftet, at det er en virkelig tjeneste, som de i øjeblikket tester – og har testet i et stykke tid.

Prisen er på nuværende tidspunkt 5 dollars om måneden, hvorefter man vil have fri adgang til en række Android-spil og endda også apps, hvilket ikke er tilfældet med Apple Arcade.

Det primære fokus lader dog til at være på spil, og de skriver, at man med abonnementet vil undgå både reklamer og køb i appen (dvs. mikrotransaktioner), der ellers normalvis er den primære måde, som mange spil på Google Play tjener penge på.

Google har ikke sagt noget om, hvornår Play Pass vil blive lanceret, men det er ikke utænkeligt, at det vil blive lanceret omkring efteråret, hvor Apple Arcade er planlagt til.

Læs mere om Play Pass på nedenstående screenshots.

Læs også Apple lancerer spil-tjeneste: Abonner og spil på tværs af dine Apple-enheder.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 5. aug. 2019 06:38

så hellere købe spil så de er reklamefri, jeg har købt en del spil i play store efterhånden
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login