huawei storbritannien sikkerhed bekymringer problemer 3 5 år / Newz.dk

Flickr - A4-Nieuws

Huawei kan imødekomme britiske sikkerheds-bekymringer: Vil tage 3-5 år

Via Reuters - , indsendt af arne_v

Det kommer til at koste 2 milliarder dollars og 3-5 års arbejde for Huawei, at løse sikkerhedsproblemer, som den britiske regering tidligere har gjort opmærksom på.

Huawei skal bruge tre til fem år på at udbedre tekniske sikkerhedsproblemer, som den britiske regering gjorde opmærksom på i en rapport fra sidste år.

Det afsløres i et brev fra Huawei til britiske lovgivere.

Problemerne blev fundet i Huaweis udstyr sidste år og er af teknisk karakter. Huawei vil bruge to milliarder dollars på at løse problemerne, men det er tidskrævende.

Det sker samtidig med, at Huawei har mødt et stigende pres fra vesten, fordi der er frygt for, at selskabet samarbejder med den kinesiske regering om spionage – læs mere her.

I samme brev til den britiske regering benægter en af Huawei-cheferne endnu gang dette. Han skriver, at der bliver holdt tæt øje med Huawei, og at den slags ondsindet opførsel ville blive opdaget, og det ville med sikkerhed ødelægge selskabet.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 7. feb. 2019 12:07

3 til 5 år til at fixe tekniske sikkerhedsproblemer? Det lyder ikke godt
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! 010000100110100101101110011000010111001001111001
Gravatar

#2 T_A 7. feb. 2019 12:57

Det er dyrt og tager lang tid at skulle pille aflytnings chips ud af alle deres kort.... :)

Den rigtige grund lader til at være:

July’s report identified what it called technical problems which limited security researchers’ ability to check internal product codes

and concerns about the security of third-party components from a U.S. supplie
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login