huawei android alternativ hongmeng harmony os iot wearables google / Newz.dk

Newz

Huawei afslører Android-alternativet Harmony OS

Huawei har løftet sløret for Harmony OS, som de siger, er hurtigere og mere sikkert end Android.

Det længe ventede Hongmeng OS fra Huawei er blevet officielt afsløret med det nye navn Harmony OS.

Huawei siger selv, at det er hurtigere og mere sikkert end Googles Android, men de vil fortsat fokusere på at lave Android-smartphones, som tingene ser ud nu.

Huawei-chefen Richard Yu siger dog, at de er klar til at lancere Harmony OS til smartphones på et hvilket som helst tidspunkt, hvis det bliver nødvendigt.

Styresystemet er i stedet for smartphones primært lavet til IoT-produkter som smart displays, smart-højtalere, wearables og lignende.

Harmony OS er præsenteret som et fremtidssikret, microkernel-baseret open source-styresystem, der kan bruges til næsten alle typer enheder, og det kan derfor sammenlignes med f.eks. Google Fuschia.

Læs også Huawei tester en smartphone med deres nye Hongmeng-styresystem.

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 9. aug. 2019 10:35

well.. skulle jeg tvinges til at vælge mellem Fuchsia [FuckYou eller Fuchsbau?]og Harmony, så blev det Harmonymen det er mest fordi at fuchsbau nok ville blive et dyre bekendtskav

modsat Harmony, som kun antageligvist nok er en vampyr

aber det er da ein schönes fuchsbau auf düsseldorf med flotte farver

... multiburn phun
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#2 Zalon 9. aug. 2019 12:22

Det skulle åbenbart have en APK compiler, så man kan porte Android apps. Det er vel i sidste ende apps som afgør populariteten for et operativ system.
Gravatar

#3 Ni 10. aug. 2019 07:58

#1 Whhaaaaaattt?!? :-P
Gravatar

#4 EmilKampp 10. aug. 2019 18:17

#1, jeg er kan slet ikke følge med. Du har muligvis ret.
Gravatar

#5 Remmerboy 11. aug. 2019 12:32

gad vide om logitech har nogle indvendinger mod navnet, da de har produkserier der hedder harmony og dertilhørende software
Gravatar

#6 arne_v 11. aug. 2019 19:27

The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login