mboost-dp1

Reuters

Hologram-Zelenskyj lover, at Ukraine vil besejre “imperiet”

- Via The Guardian -

Ukraines præsident Volodymyr Zelenskyj har deltaget i en række handelsmesser som elektronisk hologram, hvor han opfordrer teknologivirksomheder til at støtte “digital revolution” på låne/leje-vilkår, oplyser The Guardian.

Zelenskyj refererede til både Star Wars og anden verdenskrig, da han optrådte som et hologram på scenen under teknologifestivaler rundt omkring i Europa.

Her fortalte han iværksættere, investorer og virksomhedsledere ved festivaler i Amsterdam, London, Paris og Stockholm, at han tilbød teknologivirksomheder en unik chance for at genopbygge Ukraine som et fuldt digitalt demokrati.

Han bad om hjælp på låne/leje-vilkår – tilsvarende måden, hvorpå USA hjalp de allierede under anden verdenskrig, da de tilbød hjælp uden betaling på betingelse af, at hardware ville blive returneret.

“Det er usædvanligt for præsidenter eller regeringsledere at bruge et hologram til at henvende sig til folk, men dette er ikke det eneste aspekt af Star Wars, som vi sætter i praksis,” sagde den ukrainske præsident.

“Vi vil også besejre imperiet,” sagde han og sammenlignede russiske styrker med fjenden i Star Wars.

“Intet andet land i verden vil tilbyde dig sådan en chance for at bruge de mest avancerede teknologier på statsniveau,” sagde Zelenskyj. “Det er et eksperiment, en digital revolution og moderniseringen af det nuværende system på samme tid.”

Gå til bund
Gravatar #1 - dugfrisk
21. jun. 2022 08:28
Hvornår skifter han køn?
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login