SXC - daniel447Højlydt hack af sirener i Dallas

Via Reuters -

Den amerikanske by Dallas har i weekenden oplevet et ganske larmende hack af byens sirener, som ellers kun skal sige noget, når befolkningen skal advares i stor stil – for eksempel ved tornadoer eller andre voldsomme vejrfænomener.

Alle 156 sirener blev aktiveret i cirka halvanden time natten mellem fredag og lørdag, og man var nødt til at slå hele systemet fra for at sætte en stopper for hacket.

Det er uvist, hvem der stod bag hacket, men myndighederne har stor tiltro til, at det blev gjort af personer udenfor organisationen men fra lokalområdet. Tidligere har hackere haft held til at få adgang til en enkelt eller to sirener, mens en aktivering af hele systemet ikke er set før.

Gå til bund
Gravatar

#1 antimate 12. apr. 2017 13:13

Genialt xD prisen for ikke prioritere sikkerhed højere ;) hylder hackeren! Fordømmer dem som spare på it sikkerheden. De er synderen. Tænk hvis det var en ondsindet hacker der forhindrede sirenerne i at virker overhoved i tid hvor det virkelig galte? Og det kostede menneskeliv... Dette er harmløst i samligning. :)
Gravatar

#2 Hærmoriden 20. apr. 2017 17:23

Hvis det skete her, ville jeg skide i bukserne af skræk. Men så suge den op igen, når jeg har fundet ud af at det er en fuser! :D

#3 lassemanden22 20. apr. 2017 20:12

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#4 Claus Jørgensen 20. apr. 2017 21:34

#2

Det vil være værre her i Sverige, da folk vil tro at Rusland invadere :D
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login