google søgemaskine kina censureret telefonnummer / Newz.dk

Newz

Googles kinesiske søgemaskine kobler telefonnummer på brugeren

, indsendt af arne_v

Googles kritiserede og censurerede søgemaskine kobler angiveligt brugernes telefonnummer sammen med deres søgeresultater.

Lækkede dokumenter afslørede sidste måned, at Google gerne vil ind på det kinesiske marked med en censureret søgemaskine.

Nu er det kommet frem, at Google vil koble brugernes telefonnummer sammen deres søgeresultater, så den kinesiske regering nemmere kan holde øje med brugerne, skriver The Intercept.

Søgemaskinen er censureret således, at man ikke kan søge på ord som ‘menneskerettigheder’, ‘studenteroprør’ og ‘nobelprisvinder’.

Google er blevet kritiseret for den kinesiske søgemaskine, som er et projekt, de har forsøgt at holde hemmeligt.

Omkring 1.400 Google-ansatte har angiveligt skrevet under på et brev, der kræver mere information om projektet.

Gå til bund
Gravatar

#1 Taco 22. sep. 2018 08:59

Søren pape sidder lige nu med sæd i underbukseren og et lem hårdere end granit!
Gravatar

#2 CBM 22. sep. 2018 09:12

Taco (1) skrev:
Søren pape sidder lige nu med sæd i underbukseren og et lem hårdere end granit!

Enig. Det kommer nok snart til politistaten Danmark
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gravatar

#3 Vanvittig 22. sep. 2018 09:37

Fjern lige "kinesiske søgemaskine" fra overskriften, så den passer.
Prøv at oprette en Google-konto eller at forbinde den til YouTube uden at skulle "sikkkerhedsbekræfte" med dit mobilnummer. Det samme sker på Facebook og alle andre steder. Velkommen på internettet, som tre firmaer ejer.
Foreningen for Analog TV, FM radio og PSTN
Gravatar

#4 Claus Jørgensen 22. sep. 2018 14:52

#3

Eh, nej. Jeg har Google og Facebook konti, og ingen af dem er tilknyttet mit telefonnummer. Faktisk har jeg først fået en telefonnummer i går, jeg havde intet telefonnummer de sidste 15 måneder.

Så hvis du tror det er svært at forsvinde digitalt tager du fejl.
Gravatar

#5 Vanvittig 24. sep. 2018 13:59

#4

Og du tror at dit mobilnummer er det eneste de bruger?
Dine browserindstillinger og metadata er helt unikke. You can run, but you can't hide.

Når en eller anden debattør anmelder din profil om 14 dage og det vækker Facebooks algoritmer for at kræve yderligere bekræftelse, hvad gør du så? Lever fra bruger til bruger?

Jeg har gjort det. Og efter din 20'ende profil, kan de genkende dig allerede inden du når at trykke "Opret", og så kommer du aldrig videre uden et mobilnummer igen.

Derefter kan du så skifte computer, stelnummer, VPN, udbyder, lokation, browserversion, e-mail og taletidskort hver gang du vil sende en ny besked til nogen på Facebook.

De er tilmed begyndt at kræve scan af pas EFTER mobilvalidering. Nyd dine priviligegier uden uvenner, men husk at alle ikke nødvendigvis er lige så heldige som dig. Facebook-systemet er meget klogere og mere kompleks end det udgiver sig for. Du har bare været heldig ikke at mærke det - endnu.

Hvis du først bliver fanget i dens algoritmer, skal du udskifte alt, herunder de venner du plejer at tilføje og have kontakt med, før du slipper ud igen. Du kan måske købe et nyt taletidskort, men nu er det ikke lige hver dag, at man skifter omgangskreds.
Foreningen for Analog TV, FM radio og PSTN
Gravatar

#6 Claus Jørgensen 24. sep. 2018 22:27

#5

Det lyder somom du slet ikke burde have en Facebook konto.

Ironisk set bruger jeg Facebook til dets orginale formål, at holde kontakt med min familie og mine venner spredt over hele verden (jeg rejser ekstremt meget).
Gravatar

#7 Vanvittig 5. dec. 2018 02:33

#6

Facebooks oprindelige formål var at amerikanske universitetsstuderende kunne dyrke deres læsegrupper sammen på et fælles forum der var opdelt efter universitet og studie. Man kunne ikke kontakte folk uden for ens eget universitet og fakultet - så lukket var det. Så spar mig for din originalitet.
Foreningen for Analog TV, FM radio og PSTN
Gravatar

#8 Claus Jørgensen 5. dec. 2018 15:12

#7

Sølvpapirshatte er på tilbud, du burde købe et par stykker, tror du har brug for dem.
Gravatar

#9 arne_v 5. dec. 2018 18:23

Vanvittig (7) skrev:

Facebooks oprindelige formål var at amerikanske universitetsstuderende kunne dyrke deres læsegrupper sammen på et fælles forum der var opdelt efter universitet og studie. Man kunne ikke kontakte folk uden for ens eget universitet og fakultet - så lukket var det. Så spar mig for din originalitet.


Tæt på 100% forkert.

TheFacebook som Facebook hed de første år startede på et universitet Harvard.

Dets formål var at levere facebook (navn, billede, bio) på tværs af studier.

https://www.thecrimson.com/article/2004/2/9/hundre...

Så ingen opdeling efter universitet og studie og ingen dyrkning af læsegrupper.
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login