GoogleGoogle lancerer beta-version af YouTube Go

Via Firstpost -

Sidste år lovede Google os, at vi snart kunne hente YouTube-videoer ned på vores smartphones til offline underholdning. Ventetiden er måske snart ovre, da Google i dag lancerede beta-versionen af YouTube Go. Hvornår den fulde version finder vej til Google Play vides ikke endnu. Firstpost har afprøvet appen, som tilsyneladende virker efter hensigten.

Når appen er blevet installeret gennem Google Play skal den registreres via dit telefonnummer. Registreringen finder sted gennem et ’one-time-password’, og efterfølgende sammenligner og foreslår appen videoer ud fra dine abonnementer og hvad der tidligere er blevet set i historikken. I appens andet faneblad kan man se de videoer, der er gemt lokalt på din smartphone.

Download er tilsyneladende en simpel proces. Når man vælger en video, får man et prompt, der spørger om man vil gemme videoen, hvor meget lagerplads der er tilbage samt hvilken kvalitet du kan gemme videoen i.

Firstpost skriver at det telefonnummer, der anvendes til registreringen skal være knyttet til din Google-konto eller YouTube ID.

Det har længe været muligt, at hente videoer ned fra YouTube, der kan gemmes og ses lokalt på computeren. At vi nu snart har muligheden gennem vores smartphones, er en udmærket tilføjelse til en livsstil, der er overvejende mobil.

Gå til bund
Gravatar

#1 Hærmoriden 13. feb. 2017 16:30

Fed initiv.. kommer den osse til App Store?
Gravatar

#2 thomaxz 13. feb. 2017 17:17

Altså en måde at høste telefonnumre på.
http://www.thomasc.tk - http://Danskestemmer.dk - http://ltagta.tk
Gravatar

#3 Hærmoriden 13. feb. 2017 20:54

thomaxz (2) skrev:
Altså en måde at høste telefonnumre på.


Altså til tele marketing og mms spam? Det håber jeg godt nok ikke
Gravatar

#4 Athinira 14. feb. 2017 06:32

thomaxz (2) skrev:
Altså en måde at høste telefonnumre på.

Google har sandsynligvis allerede dit telefonnummer. Det er for længe siden blevet et krav for at oprette en Google-konto (for at undgå anonyme Gmails), og kan også bruges til 2-trins verificering.

Der er nok snarere tale om DRM her. YouTube er jo ikke kun brugervideoer - det er også videoudlejning. Videoer som bliver hentet med YouTube Go bliver sandsynligvis vandmærket på en eller anden måde, og ved at knytte dem til et telefonnummer kan de også knyttes til en specifik person.
..hader folk der ikke kan finde ud af at bruge et fora-ratingsystem ordentligt
Gravatar

#5 LupusGrey 14. feb. 2017 06:44

#4 Ja, det giver væsentlig mere mening. Google har trods alt aldrig solgt e-mails eller telefonnumre. Det kan også bruges til tracking, som de hellere vil.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login