mboost-dp1

Shutterstock

Google kritiserer Apple for at udnytte unge til at vælge iPhone frem for Android-telefoner

- Via Soundvenue -

Googles vicepræsident for platforme og økosystemer, Hiroshi Lockheimer, har på Twitter kritiseret Apple for at nudge unge til at vælge iPhone ved at udnytte deres frygt for at føle sig udenfor.

Det skriver Soundvenue på baggrund af en artikel fra Wall Street Journal.

Det viser sig nemlig, at størstedelen af unge mellem 18 og 24 år vælger Apples iPhone for ikke at gå glip af gruppebeskeder og iMessage-specifikke funktioner som ‘Memojis’, ligesom den blå farve på beskeder mellem iPhone-ejere er blevet et statussymbol i sig selv.

Det er åbenbart direkte kikset at være afsenderen af de grønne beskeder, som iPhone-ejere modtager fra ejere af Android-telefoner. Endda så kikset, at unge bevidst vælger iPhone for at undgå at føle sig udstødt i vennegruppen, lyder det i WSJ-artiklen.

Google har aldrig helt knækket koden til en velfungerende beskedplatform, og siden 2011 har techgiganten således lanceret intet mindre end 13 forskellige beskedtjenester, mens Apple har holdt sig til iMessage-platformen, der kom til i 2011.

Gå til bund
Gravatar #1 - forfalden
14. jan. 2022 12:03
Begge selskaber presser ormegylp i gabet på fugleungen.
Gravatar #2 - jens1123
15. jan. 2022 00:26
Kunne være sjov at vide om denne gruppe pres der eksisterer er ligestore ved pige og drenge.

Uden at vide noget om det lyder det som et pige problem.
Gravatar #3 - AppleSheep
15. jan. 2022 10:29
Den var ny, men det skal nok passe, for der findes intet selskab med skeletter i skabet. Men som #2 skriver, er det nok mere et problem blandt tøserne.
Gravatar #4 - AppleSheep
15. jan. 2022 11:18
RETTELSE:

AppleSheep (3) skrev:
Den var ny, men det skal nok passe, for der findes intet selskab >uden< skeletter i skabet. Men som #2 skriver, er det nok mere et problem blandt tøserne.

Gravatar #5 - Athinira
16. jan. 2022 00:08
Jeg er så helt uenige med jer, og jeg tror det er et større problem blandt drenge end piger.

Drenge er i min verden langt mere tilbøjelige til at drille deres venner med sætninger som "Hvad så, skal du ikke snart have dig en rigtig telefon?" til deres venner end piger er. Piger vil derimod oftere være mere tilbøjelige til at vurdere deres jævnaldrene på andre ting, som fx smykker, tøj, makeup osv.
Gravatar #6 - AppleSheep
16. jan. 2022 14:38
#5 Ok. Interesant. Det er lige omvendt her. Jeg gad vide om der så er en ligelig fordeling mellem begge køn. Det er der nok så.
Gravatar #7 - brostenen
16. jan. 2022 17:26
Jamen er snapsvhat og så videre ikke en mulighed på begge platforme? Såååå.... Hvad er problemet egentlig, ud over nogle unge mennesker som ikke kan finde fælles platform? Eller er der i virkeligheden bare pustet grise op?
Gravatar #8 - brostenen
16. jan. 2022 17:27
Jamen er snapschat og så videre ikke en mulighed på begge platforme? Såååå.... Hvad er problemet egentlig, ud over nogle unge mennesker som ikke kan finde fælles platform? Eller er der i virkeligheden bare pustet grise op?
Gravatar #9 - ToFFo
17. jan. 2022 08:23
En iPhone er et statussymbol. Det er jo det de unge har på TikTik, Instagram og hvad har vi, når der bliver taget Selfies.

Produktet sælger sig selv, og jeg synes en iPhone er mere "piget" end en android telefon.
Gravatar #10 - JønneTranumPaulsen
17. jan. 2022 08:42
Det kommer der ikke til at ske mange ændringer ved de næste mange år.

Det er simpelthen fordi at hjernen endnu ikke er nået til et stadie, hvor egne preferencer er mere styrende end gruppens. Et rigtig curling problem.
De starter som regel også med at stemme enhedslisten eller SF!

Bare vent til de skal betale husleje, bil og have børn - så bliver "must have" telefonen lige pludselige for dyr. Nogle vil blive på Apple platformen fordi at økosystemet er apple, dermed for dyr at bytte alt ud. Men det at købe en iPhone er ikke længere betinget af at det fordi at det er det de andre også har, men behovet.
Gravatar #11 - AppleSheep
17. jan. 2022 12:16
#10 En smugle nedladende at skrive om teenagere, må jeg nok sige :D

Men du har ret i, at det er sygt dyrt og besværligt at hoppe fra et økosystem over i et andet. Det koster jo penge, og man skal til at lære at bruge en hel masse nye produkter man aldrig har brugt før. Jeg tror det er lige så svært at hoppe fra Apples økosystem, som at hoppe fra Windows/Android økosystemet. Alle forandringer skal accepteres uden brok, og alt skal læres på nyt (efter man har tabt en masse penge på migreringen)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login