google chrome password tjek udvidelse indbygget databrud læk / Newz.dk

Pixabay

Google Chrome vil markere langsomme sider

- Via The Verge -

Google eksperimenterer med at brugerne af deres mobilbrowser får en venteskærm, mens sidens indhold læses ind – som informerer dem om at siden indlæses langsomt.

Formentlig i Googles forsøg på at gøre nettet hurtigere, som blandt andet inkluderer at hoste Google AMP, men også Lighthouse, hastighedsstatistikken i Google Search Console samt Google PageSpeed Insights, prøver Google nu på anden vis at afhjælpe brugernes oplevelse af en langsom side, ved at præsentere et “mærke” når siden indlæses. Hvis Google kender siden som værende normalt langsom, tester Google derfor nu, at de viser en loading-skærm hvor brugerne får det at vide.

Det er uvist hvornår eller om Google vil implementere denne mærke-splash-skærm i Google Chrome til Android. Til Google Dev Summit præsenterede Google desuden også deres fokus på WebAssembly og Progress Web Apps.

Gå til bund
Gravatar #1 - EmilKampp
12. nov. 2019 09:55
Som udgangspunkt synes jeg det er en fin idé at skubbe til folk for at bygge sikrere og hurtigere hjemmesider. Det er den samme mekanisme som den grønne hængelås, og har derfor også de samme problemstillinger, tror jeg.

Jeg synes det er problematisk, hvis de tvinger folk til at implementere AMP. Dette er på ingen måde relevant for alle hjemmesider.
Gravatar #2 - larsp
12. nov. 2019 12:01
Nøj hvor er det vigtigt at der findes en top-tier konkurrent til Chrome i Firefox.

Google er så tæt på at vinde magten over hele nettet hvis de får deres vilje med AMP, afskaffelse af URLer og lignende tiltag. Som jeg læser https://en.wikipedia.org/wiki/Accelerated_Mobile_P... er AMP reelt "Google Internet" der er afhængig af googles prerendered pages, googles cache servere og ikke mindst standarder der reelt er dikteret af google selvom de påstår de er åbne standarder.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login