android smartphones mærker hurtigste opdateringer undersøgelse / Newz.dk

Google

Google Android i ny sikkerhedsalliance

Via Wired -

Problemerne med malware på Googles Android-platform har ikke været få, og senest har vi skrevet om xHelper der var endnu en af slagsen (omend denne formentlig ikke var fra Play Store). Google søger nu ekstern hjælp for at få styr på sikkerheden på Android platformens Play Store, sammen med virksomhederne ESET, Lookout, og Zimperium.

Opgaven bliver at rense og for fremtiden sikre at de Apps der kan tilgås via den officielle Play Store, ikke rammes af “snylter”-malware, der kobler sig på og følger med ind i appstoren. Selve scanprocessen og sikringen af app’en udføres når app’en indsendes til Play Store. Kritikkere af tiltaget frygter, at den øgede sikkerhed i PlayStore i virkeligheden blot betyder at malware-udviklere vil blive mere kreative og aggressive med at presse brugere til installationer via andre kanaler, f.eks. falske Play Stores.

 

Gå til bund
Gravatar

#1 CBM 11. nov. 2019 12:02

£375 h0p3 d3y w0n7 g37 pWn3d by £337 h4x0r5

:-)
https://fricomputer.dk https://retrohardwareheaven.blogspot.com/ #ComeToTheDuckSide www.duckduckgo.com, AMD + ASUS = kvalitet! #BringBackTheKeyboard #JackOn SailfishOS rocks! Stop using Google search.. use https://justsearchportal.com/ instead (includes DuckDuckGo)
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login