mboost-dp1

Tråden til dumme spørgsmål


Gå til bund
Gravatar #15651 - Mnc
25. jul. 2011 12:16
SlettetBruger (15648) skrev:
Har nu flere positive oplevelser med Princip! pizza end just-eat pizza.

Så sent som igår blev mine tarme evakueret pga en skidt pizza...
I smell a pun.
Gravatar #15652 - Alrekr
25. jul. 2011 12:18
Mnc (15651) skrev:
SlettetBruger (15648) skrev:
Har nu flere positive oplevelser med Princip! pizza end just-eat pizza.

Så sent som igår blev mine tarme evakueret pga en skidt pizza...
I smell a pun.
Gravatar #15653 - Emil
25. jul. 2011 12:19
Jeg holder også på Princip. Men når det så er sagt, så har Rema 1000 også en hæderlig serie kaldet Modena.
Gravatar #15654 - Slettet Bruger [3237728890]
25. jul. 2011 12:23
Giver gerne 2 for 50 for Princip pizza'erne :)
Gravatar #15655 - WinPower
25. jul. 2011 12:40
Alrekr (15650) skrev:
Dr. Oetkers Stoneoven Baked

Synes jeg har oplevet flere gange at der var "gren"-stykker i deres oregano-kryderri.

Må også sige at princip's er bedere. Specielt deres ca. "diavo" - stærk pizza.
Gravatar #15656 - praktikant muffe AKA pewbe
25. jul. 2011 12:50
SlettetBruger (15654) skrev:
Giver gerne 2 for 50 for Princip pizza'erne :)

Så kunne jeg også godt finde på at købe dem ;)
Gravatar #15657 - Alrekr
25. jul. 2011 13:56
WinPower (15655) skrev:
Synes jeg har oplevet flere gange at der var "gren"-stykker i deres oregano-kryderri.


Det er sgu også klamt at man kan se, at det er ægte krydderurter - hele, snaskede jordbær i jordbærmarmeladen er også for klamt ;)

Gravatar #15658 - WinPower
25. jul. 2011 14:23
Alrekr (15657) skrev:
Det er sgu også klamt at man kan se, at det er ægte krydderurter - hele, snaskede jordbær i jordbærmarmeladen er også for klamt ;)


Når de er så hårde, man ikke kan tygge dem, tror man det er musseknogler. - Det er klamt.

De kan sgu de høste, deres krydderrier ordentligt. - Eller jeg kan bare købe nogle andre pizza'er.
Gravatar #15659 - Alrekr
25. jul. 2011 15:19
Museknogler er meget små. Den mindste kan ses [url= 19:26[/url].
Gravatar #15660 - makloka
25. jul. 2011 17:31
Alrekr (15659) skrev:
[url= 19:26[/url].


FYP
Gravatar #15661 - Daniel-Dane
25. jul. 2011 17:35
makloka (15660) skrev:


Alrekr (15659) skrev:
[url= 19:26[/url].




FYP



FYP'd your FYP.
Gravatar #15662 - Alrekr
25. jul. 2011 19:37
makloka (15660) skrev:
FYP


Daniel-Dane (15661) skrev:


FYP'd your FYP.


I twied to make it work. I couldn't make it work :(
Gravatar #15663 - OxxY
26. jul. 2011 09:21
@Minisnøvs: Jeg fik lige læst lidt backlog. Nu er det jo ikke os alle sammen der bor så meget på landet at vi har en oliekoger stående :p Hvilket nok også er meget godt, fordi så fik jeg løgringe alt for tit, i stedet for en gang hver anden måned efter en gang druk :D
Gravatar #15664 - myplacedk
26. jul. 2011 09:39
Alrekr (15662) skrev:
I twied to make it work. I couldn't make it work :(


1) Afspil videoklippet på YouTube
2) Paus videoen på det punkt du gerne vil linke til
3) Klik "Share" under videoen
4) Klik "Show options"
5) Sæt kryds ved "Start at"
6) ???
7) Profit
Gravatar #15665 - MiniatureZeus
26. jul. 2011 10:00
OxxY (15663) skrev:
@Minisnøvs: Jeg fik lige læst lidt backlog. Nu er det jo ikke os alle sammen der bor så meget på landet at vi har en oliekoger stående :p Hvilket nok også er meget godt, fordi så fik jeg løgringe alt for tit, i stedet for en gang hver anden måned efter en gang druk :D


Bare brug en wok gryde og så en liter rapsolie (må ikke solsikkeolie!)
Jeg lavede løgringe i løgdags, samt fish'n'chips (uden chips dog)..
Jeg var dog så dum at lave alt for meget, så det var kun de første 4-5 løgringe og 2-3 stykker fisk der smagte godt :(
Så ProTip til næste gang: Lav en lille portion (lavede af 2 meget store løg og 2 pengasuis fileter) adgang og put de færdige løgringe ind i en 160 gr. varm ovn i mens du laver næste batch (ca. 4 pr. gang, ellers bliver olien for kold og de suger for meget fedt..

ps. Jeg lavede det i en wok btw...
Gravatar #15666 - Mnc
26. jul. 2011 10:03
youtube.com?watch=vIDeo_ID # at = 12m34s
youtube.com?watch=vIDeo_ID # at = 754

Uden mellemrum, men nemmere for nogle at læse det med.

Det er ret nemt at lave "start ved" links.
Nummer 2 er sekunder, hvis det ikke var åbenlyst.
Gravatar #15667 - OxxY
26. jul. 2011 10:19
MiniatureZeus (15665) skrev:
Bare brug en wok gryde og så en liter rapsolie (må ikke solsikkeolie!)
Jeg lavede løgringe i løgdags, samt fish'n'chips (uden chips dog)..
Jeg var dog så dum at lave alt for meget, så det var kun de første 4-5 løgringe og 2-3 stykker fisk der smagte godt :(
Så ProTip til næste gang: Lav en lille portion (lavede af 2 meget store løg og 2 pengasuis fileter) adgang og put de færdige løgringe ind i en 160 gr. varm ovn i mens du laver næste batch (ca. 4 pr. gang, ellers bliver olien for kold og de suger for meget fedt..

ps. Jeg lavede det i en wok btw...


det lugter bare sådan af olie i huset i flere dage hvis man ikke har filter på ligesom de fleste frituregryder. Jaja jeg brokker mig :(
Gravatar #15668 - MiniatureZeus
26. jul. 2011 10:28
Emhætte mens du steger, gennemtræk i et par timer når du er færdig..

Jeg lavede det i min fars køkken (som er ultra pernitten hvad sådan noget angår) og det er i åben forlængelse af stuen (sort of) og der lugtede ikke dagen efter. Om aftenen gjorde der, men jeg havde gennemtræk hele natten og så fungerede det godt nok.
Gravatar #15669 - OxxY
26. jul. 2011 10:40
MiniatureZeus (15668) skrev:
Emhætte mens du steger, gennemtræk i et par timer når du er færdig..

Jeg lavede det i min fars køkken (som er ultra pernitten hvad sådan noget angår) og det er i åben forlængelse af stuen (sort of) og der lugtede ikke dagen efter. Om aftenen gjorde der, men jeg havde gennemtræk hele natten og så fungerede det godt nok.


Vi har fællessug i ejendommen, så emhætte suger ikke lige så meget som jeg gerne ville have det. Og gennemtræk blier svært uden at luftstrømmen skal igennem stuen, hvilket gør det hele meget værre :D Havde jeg en ordenlig emhætte ville det nok ikke være nær så slemt.
Gravatar #15670 - MiniatureZeus
26. jul. 2011 10:43
Ja okay, så må du jo bare undvære løgringe! Too bad!
Gravatar #15671 - Alrekr
26. jul. 2011 11:21
myplacedk (15664) skrev:
1) Afspil videoklippet på YouTube
2) Paus videoen på det punkt du gerne vil linke til
3) Klik "Share" under videoen
4) Klik "Show options"
5) Sæt kryds ved "Start at"
6) ???
7) Profit


Mnc (15666) skrev:
youtube.com?watch=vIDeo_ID # at = 12m34s
youtube.com?watch=vIDeo_ID # at = 754

Uden mellemrum, men nemmere for nogle at læse det med.

Det er ret nemt at lave "start ved" links.
Nummer 2 er sekunder, hvis det ikke var åbenlyst.


Jo, ser du, jeg prøvede første metode. Op til 1100 sek. gik videoen hen til ca. 18:50. Derefter, som at-værdien steg, startede videoen tidligere og tidligere. 19m26 = 1166 sek. Det fungerede ikke for mig...
Gravatar #15672 - Emil
26. jul. 2011 12:27
Mark Jensen elsker at køre i hyrevogn:

Findes der et sted, hvor man kan se taxa-priserne for hele landet, hvor der også udspecificeres med startgebyr de forskellige tider af døgnet osv.?
Gravatar #15673 - vandfarve
26. jul. 2011 12:43
Emil (15672) skrev:
Mark Jensen elsker at køre i hyrevogn:

Findes der et sted, hvor man kan se taxa-priserne for hele landet, hvor der også udspecificeres med startgebyr de forskellige tider af døgnet osv.?


Skal det absolut være hele landet? Alle af de taxaselskabers hjemmesider, som jeg netop har besøgt, har offentliggjort deres priser, men de er i sagens natur kun regionale.
Gravatar #15674 - Emil
26. jul. 2011 13:12
vandfarve (15673) skrev:
Skal det absolut være hele landet? Alle af de taxaselskabers hjemmesider, som jeg netop har besøgt, har offentliggjort deres priser, men de er i sagens natur kun regionale.


Det var mest til sammenligning. Men kan du finde taxa-priserne i Skive, så ville det da være glimrende :D
Gravatar #15675 - Alrekr
26. jul. 2011 13:54
Gravatar #15676 - vandfarve
26. jul. 2011 14:01
Emil (15674) skrev:
Det var mest til sammenligning. Men kan du finde taxa-priserne i Skive, så ville det da være glimrende :D


Er taxapriser ikke reguleret ved kommunale bestemmelser? Ikke at det betyder, at man således ikke kan finde priser på landets taxaselskaber, men at det ikke har den store betydning ift. konkurrencen, hvis man ønsker at sammenligne.

En taxa koster det, som kommunen har bestemt, og det kan derfor ikke gøres billigere i den kommune/del af landet.

Nu freestyler jeg bare, så ret mig endelig... :)
Gravatar #15677 - drbravo
26. jul. 2011 15:17
Der er MAX priser for taxaer, men det betyder så at alle selskaber i københavn bruger denne maxpris selvom man i teorien kunne starte et netto taxaselskab.
Gravatar #15678 - Daniel-Dane
26. jul. 2011 15:28
Do it!
Gravatar #15679 - MiniatureZeus
26. jul. 2011 15:30
drbravo (15677) skrev:
Der er MAX priser for taxaer, men det betyder så at alle selskaber i københavn bruger denne maxpris selvom man i teorien kunne starte et netto taxaselskab.

Hmm sikker på det?

Mener der var noget ballade da Øbro havde fødselsdag, og de fjernede gebyret om natten i hverdagene i 14 dage eller noget.. De nåede kun at have rabatten i meget kort tid i hvert fald..

Kan dog også være de andre taxa selskaber der har raset over det..
Gravatar #15680 - Ronson ⅍
26. jul. 2011 16:07
MiniatureZeus (15646) skrev:
pizzaria


WinPower (15640) skrev:
Hvilken købe frost pizza er bedst ?
Lad være med at købe princip!, de er for små og dyre. Køb Modena.
Gravatar #15681 - Slettet Bruger [3237728890]
26. jul. 2011 16:16
For små...

De har netop en størrelse der gør at de mætter hvis man er en sund størrelse ;)

At du så skal spise 3...
Gravatar #15682 - Emil
26. jul. 2011 16:36
Alrekr (15675) skrev:
Skive Taxa - priser


Der står bare ingenting om hverken startgebyr eller forskellen i pris på stor og lille vogn. Jeg synes det hele er pænt uigennemskueligt, og det er i mine øjne forkert, når priserne er fastsat på kommunalt niveau og antallet af hyrevogne ligeså.
Gravatar #15683 - Ronson ⅍
26. jul. 2011 17:29
SlettetBruger (15681) skrev:
For små...

De har netop en størrelse der gør at de mætter hvis man er en sund størrelse ;)

At du så skal spise 3...
Alle skal spise 3 princip!-pizzaer for at blive mætte. Hvis du kun spiser en er der noget galt med dig eller pizzaen. Må ikke solsikkeolie. Forstår du det? MÅ IKKE SOLSIKKEOLIE!
Gravatar #15684 - Slettet Bruger [3237728890]
26. jul. 2011 17:48
Hvis man spiser til man er mæt... så har man spist for meget. Min let-overvægtige ven.

:) Der går 20 minutter fra du reelt er mæt, til din hjerne registrere det. dvs alt du har spist i de 20 minutter er mere end overflødigt.
Gravatar #15685 - Ronson ⅍
26. jul. 2011 18:11
Fuldstændig irrelevant, men okay, det kan vi da godt snakke lidt om.

Du kan aldrig på forhånd vide hvornår du er mæt, så man kan heller ikke stoppe 20 minutter før. Så både irrelevant og ubrugeligt. terracide ville være stolt!
Gravatar #15686 - Slettet Bruger [3237728890]
26. jul. 2011 18:16
Nej :) Man skal stoppe med at spise når man er tilfreds...

Problemet er at de færreste giver sig tid til at spise... Derfor er det så nemt at bliver forædt :)
Gravatar #15687 - Alrekr
26. jul. 2011 18:53
Daniel-Dane (15678) skrev:
Do it!


Man skal have en licens fra kommunen.. Taxa-kørsel og pølsevogne er vistnok de eneste professioner som stadig er reguleret, på niveau med gamle dages lauges restriktioner. Du kan ikke bare begynde at køre taxa, du skal have en licens.

Emil (15682) skrev:
Der står bare ingenting om hverken startgebyr eller forskellen i pris på stor og lille vogn. Jeg synes det hele er pænt uigennemskueligt, og det er i mine øjne forkert, når priserne er fastsat på kommunalt niveau og antallet af hyrevogne ligeså.


Det var det bedste jeg kunne finde, undskyld :(

Men startgebyret bør ikke være svært at finde. Du har mange ligninger med én ubekendt (startgebyret). Forskellen mellem stor og lille vogn kan udregnes på samme måde (1-4 pers. og 5-8 pers.).
Gravatar #15688 - Ronson ⅍
26. jul. 2011 19:00
Gravatar #15689 - Daniel-Dane
26. jul. 2011 20:12
Ronson (15688) skrev:
Hvem er NannaS?


Jeg tænkte nok, at der var noget i gære.
Gravatar #15690 - Mnc
26. jul. 2011 20:18
Ronson (15688) skrev:
Hvem er NannaS?

Newz profil: "Jeg hedder Nanna og jeg er free-lance tekstforfatter."

Nanna Schmidt på LinkedIn.

-
Facebook??? - Rent gæt.
Gravatar #15691 - Ronson ⅍
26. jul. 2011 20:21
Mnc (15690) skrev:
Facebook??? - Rent gæt.
fæcesbook skrev:
Kontaktoplysninger
Website http://www.tekstcentralen.dk
Jeg tror du gættede rigtigt.
Gravatar #15692 - Mnc
26. jul. 2011 20:23
Never mind, scroller man ned står der tekstcentralen.
Gravatar #15693 - drbravo
27. jul. 2011 14:16
Bevares, men hvem har fundet pics af andet end fødder? Eller skal man hele vejen forbi jagtvej / strandboulevarden med en telelinse for at få en vellignende billede?
Gravatar #15694 - Slettet Bruger [3237728890]
27. jul. 2011 14:36
Hvem behøver mere end fødder? ;D
Gravatar #15695 - Slettet Bruger [3237728890]
27. jul. 2011 14:45
Mark Jensen skal bage

Hvornår skifter USA over til det metriske målesystem?

2 Girls 1 Cup vs
2 Girls 236.5882365 millilitres
Gravatar #15696 - Mort
27. jul. 2011 15:04
Så vidt jeg er informeret, så har kongressen allerede besluttet at landets officielle måleenhed er det metriske system. At få overbevist befolkningen om også at benytte det, det er en meget større udfordring.
Gravatar #15697 - Alrekr
27. jul. 2011 15:07
SlettetBruger (15695) skrev:
Mark Jensen skal bage

Hvornår skifter USA over til det metriske målesystem?

2 Girls 1 Cup vs
2 Girls 236.5882365 millilitres


Aldrig - de kan ikke se idéen i at det er nemt at gennemskue. Walter Lewin kommer kort ind på det i [url= undervisningstime[/url] - sådan lige i starten.
Gravatar #15698 - apkat
27. jul. 2011 16:38
Mark Jensen kan godt lide hjorte!
Jeg har (for længe længe siden) købt et gevir. Men har intet ophæng/opsats(?). Hvor **** køber man en sådan træplade, hvis mit gør-det-selv-projekt glipper? Jeg føler jeg har ledt overalt. Er det sådan noget man får sin lokale handymand til eller hvad, må da kunne købes?
Gravatar #15699 - Alrekr
27. jul. 2011 17:39
apkat (15698) skrev:
Hvor **** køber man en sådan træplade, hvis mit gør-det-selv-projekt glipper? Jeg føler jeg har ledt overalt. Er det sådan noget man får sin lokale handymand til eller hvad, må da kunne købes?


I en jagtbutik vil mit bud være...
Gravatar #15700 - DiZaster
27. jul. 2011 18:24
apkat (15698) skrev:
Hvor **** køber man en sådan træplade, hvis mit gør-det-selv-projekt glipper? Jeg føler jeg har ledt overalt. Er det sådan noget man får sin lokale handymand til eller hvad, må da kunne købes?


Eller ring til en konservator...
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login