mboost-dp1
Tråden til dumme spørgsmål
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
SlettetBruger (15654) skrev:Giver gerne 2 for 50 for Princip pizza'erne :)
Så kunne jeg også godt finde på at købe dem ;)
Alrekr (15657) skrev:Det er sgu også klamt at man kan se, at det er ægte krydderurter - hele, snaskede jordbær i jordbærmarmeladen er også for klamt ;)
Når de er så hårde, man ikke kan tygge dem, tror man det er musseknogler. - Det er klamt.
De kan sgu de høste, deres krydderrier ordentligt. - Eller jeg kan bare købe nogle andre pizza'er.
@Minisnøvs: Jeg fik lige læst lidt backlog. Nu er det jo ikke os alle sammen der bor så meget på landet at vi har en oliekoger stående :p Hvilket nok også er meget godt, fordi så fik jeg løgringe alt for tit, i stedet for en gang hver anden måned efter en gang druk :D
OxxY (15663) skrev:@Minisnøvs: Jeg fik lige læst lidt backlog. Nu er det jo ikke os alle sammen der bor så meget på landet at vi har en oliekoger stående :p Hvilket nok også er meget godt, fordi så fik jeg løgringe alt for tit, i stedet for en gang hver anden måned efter en gang druk :D
Bare brug en wok gryde og så en liter rapsolie (må ikke solsikkeolie!)
Jeg lavede løgringe i løgdags, samt fish'n'chips (uden chips dog)..
Jeg var dog så dum at lave alt for meget, så det var kun de første 4-5 løgringe og 2-3 stykker fisk der smagte godt :(
Så ProTip til næste gang: Lav en lille portion (lavede af 2 meget store løg og 2 pengasuis fileter) adgang og put de færdige løgringe ind i en 160 gr. varm ovn i mens du laver næste batch (ca. 4 pr. gang, ellers bliver olien for kold og de suger for meget fedt..
ps. Jeg lavede det i en wok btw...
MiniatureZeus (15665) skrev:Bare brug en wok gryde og så en liter rapsolie (må ikke solsikkeolie!)
Jeg lavede løgringe i løgdags, samt fish'n'chips (uden chips dog)..
Jeg var dog så dum at lave alt for meget, så det var kun de første 4-5 løgringe og 2-3 stykker fisk der smagte godt :(
Så ProTip til næste gang: Lav en lille portion (lavede af 2 meget store løg og 2 pengasuis fileter) adgang og put de færdige løgringe ind i en 160 gr. varm ovn i mens du laver næste batch (ca. 4 pr. gang, ellers bliver olien for kold og de suger for meget fedt..
ps. Jeg lavede det i en wok btw...
det lugter bare sådan af olie i huset i flere dage hvis man ikke har filter på ligesom de fleste frituregryder. Jaja jeg brokker mig :(
Emhætte mens du steger, gennemtræk i et par timer når du er færdig..
Jeg lavede det i min fars køkken (som er ultra pernitten hvad sådan noget angår) og det er i åben forlængelse af stuen (sort of) og der lugtede ikke dagen efter. Om aftenen gjorde der, men jeg havde gennemtræk hele natten og så fungerede det godt nok.
Jeg lavede det i min fars køkken (som er ultra pernitten hvad sådan noget angår) og det er i åben forlængelse af stuen (sort of) og der lugtede ikke dagen efter. Om aftenen gjorde der, men jeg havde gennemtræk hele natten og så fungerede det godt nok.
MiniatureZeus (15668) skrev:Emhætte mens du steger, gennemtræk i et par timer når du er færdig..
Jeg lavede det i min fars køkken (som er ultra pernitten hvad sådan noget angår) og det er i åben forlængelse af stuen (sort of) og der lugtede ikke dagen efter. Om aftenen gjorde der, men jeg havde gennemtræk hele natten og så fungerede det godt nok.
Vi har fællessug i ejendommen, så emhætte suger ikke lige så meget som jeg gerne ville have det. Og gennemtræk blier svært uden at luftstrømmen skal igennem stuen, hvilket gør det hele meget værre :D Havde jeg en ordenlig emhætte ville det nok ikke være nær så slemt.
myplacedk (15664) skrev:1) Afspil videoklippet på YouTube
2) Paus videoen på det punkt du gerne vil linke til
3) Klik "Share" under videoen
4) Klik "Show options"
5) Sæt kryds ved "Start at"
6) ???
7) Profit
Mnc (15666) skrev:youtube.com?watch=vIDeo_ID # at = 12m34s
youtube.com?watch=vIDeo_ID # at = 754
Uden mellemrum, men nemmere for nogle at læse det med.
Det er ret nemt at lave "start ved" links.
Nummer 2 er sekunder, hvis det ikke var åbenlyst.
Jo, ser du, jeg prøvede første metode. Op til 1100 sek. gik videoen hen til ca. 18:50. Derefter, som at-værdien steg, startede videoen tidligere og tidligere. 19m26 = 1166 sek. Det fungerede ikke for mig...
Emil (15672) skrev:Mark Jensen elsker at køre i hyrevogn:
Findes der et sted, hvor man kan se taxa-priserne for hele landet, hvor der også udspecificeres med startgebyr de forskellige tider af døgnet osv.?
Skal det absolut være hele landet? Alle af de taxaselskabers hjemmesider, som jeg netop har besøgt, har offentliggjort deres priser, men de er i sagens natur kun regionale.
vandfarve (15673) skrev:Skal det absolut være hele landet? Alle af de taxaselskabers hjemmesider, som jeg netop har besøgt, har offentliggjort deres priser, men de er i sagens natur kun regionale.
Det var mest til sammenligning. Men kan du finde taxa-priserne i Skive, så ville det da være glimrende :D
Emil (15674) skrev:Det var mest til sammenligning. Men kan du finde taxa-priserne i Skive, så ville det da være glimrende :D
Er taxapriser ikke reguleret ved kommunale bestemmelser? Ikke at det betyder, at man således ikke kan finde priser på landets taxaselskaber, men at det ikke har den store betydning ift. konkurrencen, hvis man ønsker at sammenligne.
En taxa koster det, som kommunen har bestemt, og det kan derfor ikke gøres billigere i den kommune/del af landet.
Nu freestyler jeg bare, så ret mig endelig... :)
drbravo (15677) skrev:Der er MAX priser for taxaer, men det betyder så at alle selskaber i københavn bruger denne maxpris selvom man i teorien kunne starte et netto taxaselskab.
Hmm sikker på det?
Mener der var noget ballade da Øbro havde fødselsdag, og de fjernede gebyret om natten i hverdagene i 14 dage eller noget.. De nåede kun at have rabatten i meget kort tid i hvert fald..
Kan dog også være de andre taxa selskaber der har raset over det..
MiniatureZeus (15646) skrev:pizzaria
Lad være med at købe princip!, de er for små og dyre. Køb Modena.WinPower (15640) skrev:Hvilken købe frost pizza er bedst ?
For små...
De har netop en størrelse der gør at de mætter hvis man er en sund størrelse ;)
At du så skal spise 3...
De har netop en størrelse der gør at de mætter hvis man er en sund størrelse ;)
At du så skal spise 3...
Alrekr (15675) skrev:Skive Taxa - priser
Der står bare ingenting om hverken startgebyr eller forskellen i pris på stor og lille vogn. Jeg synes det hele er pænt uigennemskueligt, og det er i mine øjne forkert, når priserne er fastsat på kommunalt niveau og antallet af hyrevogne ligeså.
Alle skal spise 3 princip!-pizzaer for at blive mætte. Hvis du kun spiser en er der noget galt med dig eller pizzaen. Må ikke solsikkeolie. Forstår du det? MÅ IKKE SOLSIKKEOLIE!SlettetBruger (15681) skrev:For små...
De har netop en størrelse der gør at de mætter hvis man er en sund størrelse ;)
At du så skal spise 3...
Hvis man spiser til man er mæt... så har man spist for meget. Min let-overvægtige ven.
:) Der går 20 minutter fra du reelt er mæt, til din hjerne registrere det. dvs alt du har spist i de 20 minutter er mere end overflødigt.
:) Der går 20 minutter fra du reelt er mæt, til din hjerne registrere det. dvs alt du har spist i de 20 minutter er mere end overflødigt.
Nej :) Man skal stoppe med at spise når man er tilfreds...
Problemet er at de færreste giver sig tid til at spise... Derfor er det så nemt at bliver forædt :)
Problemet er at de færreste giver sig tid til at spise... Derfor er det så nemt at bliver forædt :)
Daniel-Dane (15678) skrev:Do it!
Man skal have en licens fra kommunen.. Taxa-kørsel og pølsevogne er vistnok de eneste professioner som stadig er reguleret, på niveau med gamle dages lauges restriktioner. Du kan ikke bare begynde at køre taxa, du skal have en licens.
Emil (15682) skrev:Der står bare ingenting om hverken startgebyr eller forskellen i pris på stor og lille vogn. Jeg synes det hele er pænt uigennemskueligt, og det er i mine øjne forkert, når priserne er fastsat på kommunalt niveau og antallet af hyrevogne ligeså.
Det var det bedste jeg kunne finde, undskyld :(
Men startgebyret bør ikke være svært at finde. Du har mange ligninger med én ubekendt (startgebyret). Forskellen mellem stor og lille vogn kan udregnes på samme måde (1-4 pers. og 5-8 pers.).
Ronson (15688) skrev:Hvem er NannaS?
Newz profil: "Jeg hedder Nanna og jeg er free-lance tekstforfatter."
Nanna Schmidt på LinkedIn.
-
Facebook??? - Rent gæt.
Mnc (15690) skrev:Facebook??? - Rent gæt.
Jeg tror du gættede rigtigt.fæcesbook skrev:Kontaktoplysninger
Website http://www.tekstcentralen.dk
Bevares, men hvem har fundet pics af andet end fødder? Eller skal man hele vejen forbi jagtvej / strandboulevarden med en telelinse for at få en vellignende billede?
Mark Jensen skal bage
Hvornår skifter USA over til det metriske målesystem?
2 Girls 1 Cup vs
2 Girls 236.5882365 millilitres
Hvornår skifter USA over til det metriske målesystem?
2 Girls 1 Cup vs
2 Girls 236.5882365 millilitres
SlettetBruger (15695) skrev:Mark Jensen skal bage
Hvornår skifter USA over til det metriske målesystem?
2 Girls 1 Cup vs
2 Girls 236.5882365 millilitres
Aldrig - de kan ikke se idéen i at det er nemt at gennemskue. Walter Lewin kommer kort ind på det i [url= undervisningstime[/url] - sådan lige i starten.
Mark Jensen kan godt lide hjorte!
Jeg har (for længe længe siden) købt et gevir. Men har intet ophæng/opsats(?). Hvor **** køber man en sådan træplade, hvis mit gør-det-selv-projekt glipper? Jeg føler jeg har ledt overalt. Er det sådan noget man får sin lokale handymand til eller hvad, må da kunne købes?
Jeg har (for længe længe siden) købt et gevir. Men har intet ophæng/opsats(?). Hvor **** køber man en sådan træplade, hvis mit gør-det-selv-projekt glipper? Jeg føler jeg har ledt overalt. Er det sådan noget man får sin lokale handymand til eller hvad, må da kunne købes?
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.