mboost-dp1
Jeg er ham...
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
Daniel-Dane (17468) skrev:... som fik et brev, hvor der som overskrift stod: "Få det ud af verden."
...hvis veninde også fik det brev :O
...der sagde til veninden, at jeg ikke synes hun skal betale, men hun gør det så alligevel D:
...der ikke vil betale licens når jeg finder mit eget sted :D
...der afslører at det var [url= Gadget - Penny's Theme[/url]. Er her slet ingen Gadget-fans :(Ronson (17327) skrev:...der igen forærer et blæs fra Ignota til den der kan gætte dette tema - og jeg skal have figurens navn med!
....der aldrigt bliver træt af at variere denne ret:
Grund indigriens:
Frisk pasta
Tilbehør(Vælg så mange du vil)
Peanuts
Rosiner
Stegt kyllingebrust
Bacon
Svampe
Rød/gul/grøn peber
Sovs: (vælg kun en af disse)
En pakke pikant smørreost
Mornai sauce
Oliven olie
Parmesan ost og æg
Grund indigriens:
Frisk pasta
Tilbehør(Vælg så mange du vil)
Peanuts
Rosiner
Stegt kyllingebrust
Bacon
Svampe
Rød/gul/grøn peber
Sovs: (vælg kun en af disse)
En pakke pikant smørreost
Mornai sauce
Oliven olie
Parmesan ost og æg
der synes det er utroligt vi er i år 2010 og min browser stadigtvæk crasher ca. hver anden gang jeg åbner en pdf i browseren. Sådan har det altid været
Broccoli med ost (har glemt hvilken) til pastapenne er røvgodt og hurtigt at lave.moveax1ret (17511) skrev:^^ Forslag er velkomne til hvordan den kan varieres på nye måder.........
Jeg bruger http://mupdf.com/plugin/install.html til Firefox. Meget bedre end Adobes og FoxIts snask. (Pluginet er ikke længere understøttet, men det virker endnu.)moveax1ret (17514) skrev:der synes det er utroligt vi er i år 2010 og min browser stadigtvæk crasher ca. hver anden gang jeg åbner en pdf i browseren. Sådan har det altid været
brokkoli med ost? kan du uddybe? er det noget man køber eller selv laver? hvordan får man de to råvarer kombineret?
Blancher noget broccoli og skær det ud i små buketter (=hak det i stykker). Kog pastaen, hæld vand fra og tilsæt broccoli og noget ost, som kan smelte. Giv den noget varme.
Jeg husker ikke lige, hvordan det foregår (mainly cus it's my mother who made it).
Pointen er bare, at det smager røvgodt. Bastabum!
Jeg husker ikke lige, hvordan det foregår (mainly cus it's my mother who made it).
Pointen er bare, at det smager røvgodt. Bastabum!
nårh, jeg troede du fik brokkolien gratineret eller noget i den retning. Der er allerede ost i min opskrift, men brokkoli er godkendt- det vil jeg prøve.
moveax1ret (17510) skrev:....der aldrigt bliver træt af at variere denne ret:
Grund indigriens:
Frisk pasta
Tilbehør(Vælg så mange du vil)
Peanuts
Rosiner
Stegt kyllingebrust
Bacon
Svampe
Rød/gul/grøn peber + æbletern(små)
Sovs: (vælg kun en af disse)
En pakke pikant smørreost
Mornai sauce
Oliven olie
Parmesan ost og æg
Som sovs:
Pesto, rød pesto
fløde og skibberskrækmad (spinat)
Fløde med løg, broccoli, gulerodstykker og andet godt
Som tilbehør:
Bacon (ved godt den er nænt, men det er bare så godt)
skinketern (let-ristede på pande)
Kødboller (hjemmelavede af kalve fars+salt+peber)
Brødtern
sorte oliven(ikke de billige der smager af vand)
fetatern
millionbøf stegt med masser af paprika (Smag til, for meget er skidt)
moveax1ret (17523) skrev:hmm.....rød pesto som sovs- det lyder interesant. Bare det man køber? noget specielt mærke?
Jeg foretrækker selv grøn, og bare det man køber ja. Er self bedre det man selv kan lave, men sådan er det vel med alt.
Jeg har godt nok overlevet mange studiedage hvor man er kommer sent hjem med pasta med pesto lidt friskkværnet peber og lidt kylling/skinke vendt i.
Mmm...
Kog pasta med en smule kyllingefond og salt, si, bland en smule rød karrypasta i og tilsæt en lille dåse majs.
Meget simpel ret, men den smager nu rigtigt godt og er noget af det billigste man kan lave.
Kog pasta med en smule kyllingefond og salt, si, bland en smule rød karrypasta i og tilsæt en lille dåse majs.
Meget simpel ret, men den smager nu rigtigt godt og er noget af det billigste man kan lave.
i kender godt det der friske pasta de har alle steder ik? Det kan fås standard, grønt, og fyldt. Det koster så ca. 15 kr.
Det har jeg altid købt, men til min fryd opdagede jeg så at KIWI har fået et meget meget tilsvarende produkt, det ser 100% ens ud og smager præcist ligesådan tl 6 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
go KIWI!
Så jeg vil da lige dele det tip ;)
Er der nogen af jer der har fundet noget pasta der smager ligeså godt men kommer i tør form?
Det har jeg altid købt, men til min fryd opdagede jeg så at KIWI har fået et meget meget tilsvarende produkt, det ser 100% ens ud og smager præcist ligesådan tl 6 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
go KIWI!
Så jeg vil da lige dele det tip ;)
Er der nogen af jer der har fundet noget pasta der smager ligeså godt men kommer i tør form?
moveax1ret (17528) skrev:i kender godt det der friske pasta de har alle steder ik? Det kan fås standard, grønt, og fyldt. Det koster så ca. 15 kr.
Det har jeg altid købt, men til min fryd opdagede jeg så at KIWI har fået et meget meget tilsvarende produkt, det ser 100% ens ud og smager præcist ligesådan tl 6 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
go KIWI!
Så jeg vil da lige dele det tip ;)
Er der nogen af jer der har fundet noget pasta der smager ligeså godt men kommer i tør form?
Desværre, i Føtex har de tit nogle halv grønne halv hvide tynde friske pastaer til 10kr for 500gram de er gode. Jeg overvejer dog at smutte forbi den itialenske købmand og høre hvad han har der er godt.
tænker du frisk pasta eller tørret? hvis du finder et rigtigt godt tørret mærke i din special butik må du gerne dele det med mig.
Jeg vil gerne bestille over nettet hvis smagen er ligeså god som det friske- og det kan holde sig som tørt.
Jeg vil gerne bestille over nettet hvis smagen er ligeså god som det friske- og det kan holde sig som tørt.
#31
Jeg sørger for at købe tør pasta der er lavet med æg. Det gør smag og konsistens en del bedre efter min mening.
Jeg sørger for at købe tør pasta der er lavet med æg. Det gør smag og konsistens en del bedre efter min mening.
Jeg er så heldig at jeg synes det er sjovt at lave mad.
Især at eksperimentere med nye ting.
Det er jeg super glad for, fordi jeg arbejder rigtigt meget, og man skal jo lave mad uanset hvad- så det er afstressende for mig og min eneste hobby.
Og så er der jo lige bonussen med at man får rigtig lækker mad :)
Jeg sætter især en ære i at kunne de gode gamle retter min dejlige mor lavede.
Forloren hare
Frikadeller med brun sovs
Frikadeller med stuvet hvidkål.
Stegt flæst med persille sovs.
Brunkål.
Karbonader.
Tartelettetr.
Flæskesteg.
Koteletter i fad.
Hamburryg med spinat..
Bøf med løg..
Brændende kærlighed.
Flødekartofler med svinemørbrad.
Glemte jeg nogen? I ved alle de gode gamle retter man ikke kan leve uden- man bliver sq træt af det junkfood.
Lige da jeg flyttede hjemmefra havde jeg tænkt mig at leve af junkfood, men det holdte kun et halvt år, så savnede jeg alt det gode gamle mad.
Så jeg satte mig for at lære at lave det- og fandt ud af at det slet ikke var så svært- det med den brune sovs syntes jeg dog var noget mystisk noget i starten, men det kom hurtigt.
Hvad fander lever du så af mr. Ronson?
Især at eksperimentere med nye ting.
Det er jeg super glad for, fordi jeg arbejder rigtigt meget, og man skal jo lave mad uanset hvad- så det er afstressende for mig og min eneste hobby.
Og så er der jo lige bonussen med at man får rigtig lækker mad :)
Jeg sætter især en ære i at kunne de gode gamle retter min dejlige mor lavede.
Forloren hare
Frikadeller med brun sovs
Frikadeller med stuvet hvidkål.
Stegt flæst med persille sovs.
Brunkål.
Karbonader.
Tartelettetr.
Flæskesteg.
Koteletter i fad.
Hamburryg med spinat..
Bøf med løg..
Brændende kærlighed.
Flødekartofler med svinemørbrad.
Glemte jeg nogen? I ved alle de gode gamle retter man ikke kan leve uden- man bliver sq træt af det junkfood.
Lige da jeg flyttede hjemmefra havde jeg tænkt mig at leve af junkfood, men det holdte kun et halvt år, så savnede jeg alt det gode gamle mad.
Så jeg satte mig for at lære at lave det- og fandt ud af at det slet ikke var så svært- det med den brune sovs syntes jeg dog var noget mystisk noget i starten, men det kom hurtigt.
Hvad fander lever du så af mr. Ronson?
moveax1ret (17524) skrev:......der hader sharepoint-...........
... der elsker sharepoint og tilmed er certificeret i det (70-630)...
moveax1ret (17534) skrev:Lige da jeg flyttede hjemmefra havde jeg tænkt mig at leve af junkfood, men det holdte kun et halvt år, så savnede jeg alt det gode gamle mad.
Jeg er så først lige kommet fra reden, men havde sat mig for at jeg skulle sørge for at lave varm mad hver aften - hvilket går glimrende!
Eftersom jeg er vild med værktøj og har den holdning at man aldrig skal gå ned på udstyr, har jeg naturligvis sørget for at udstyre mit køkken forholdsvis heftigt - i hvert fald i forhold til hvad folk i min omgangskreds har i deres køkken!
Værktøj/udstyr er til for at blive brugt - så jeg sætter en ære i at lave rimelig mad til mig selv hver dag, og så elsker jeg at forkæle gæster med spændende god mad. Gode råvarer, god vin, gode øl, spændende udfordrende mad, som ikke er noget som "bare lige" bliver lavet.
Næste gang jeg får gæster til god mad, skal de have dette til dessert: http://www.jeanchristophenovelli.com/Information/L...
Til din liste over traditionelle ting, er der jo også flæskestegssandwich
Dog er ulempen lidt, at det er lidt svært at finde små flæskestege - og 3kg kød + resten af råvarerne er lige voldsomt nok til to personer ;)
...Der stadig venter... tsk tsk..
Edit: *Host
majsæl skrev:
...DER: a challenger appears...qw_freak (#16793)
Nej, ved i hvad, det skal være en leg her på "Jeg er ham"-tråden....
Caek tegner Caspars "girlfriend" og sender så stafetten videre til en anden bestemt bruger som skal tegne næste familliemedlem, osv.. osv.,
Bruger der skal tage stafetten videre skal være en der jævnligt er på jeg er ham tråden!
-alt der kan tegne må bruges! ja???
Edit: *Host
Jeg klukker lidt af Ronson - halvanden års ventetid på et inferiørt marked, og stadig sidder manden med stådreng. fAndroid much?
... der hader at lave mad og undgår det så vidt muligt.
... der fik nutellaklapsammenmadder til aftensmad i går.
... der er misundelig på Caek, fordi hun går på TAW ò_ó damn you!
... der har lyst til at droppe ud af uni og lave noget jeg faktisk har lyst til... arkæologi er meget spændende, men jeg hører hjemme på et sted med kreativitet og tegneborde... :'( I miss...
... der fik nutellaklapsammenmadder til aftensmad i går.
... der er misundelig på Caek, fordi hun går på TAW ò_ó damn you!
... der har lyst til at droppe ud af uni og lave noget jeg faktisk har lyst til... arkæologi er meget spændende, men jeg hører hjemme på et sted med kreativitet og tegneborde... :'( I miss...
Well played Mov...
... der helt sikker på det er korrekt. Folk er fuldstændig forkert opdraget på det felt. de har jo før lært; "Køb sko og tøj for 2000kr så kan du løbe fra dag et af"
Den mentalitet trækker de så med over når de prøver dem her.
Det tog "Cabalo Blanco", en ultra løber. 2 år at lære at løbe på fodballer. Der var han 40 og hans ben var begyndt at svigte ham, skader, skin splints, ømme led osv. Han fik at vide han skulle købe nye sko, med mere support og mere affjedring. hjalp ikke. Han flytter til mellemamerika, bygger en hytte og begynder at løbe i lædersandaler = win
( ifølge dem. Det vil selvfølgelig se skidt ud for bogen hvis de skrev han havde fået skader. Men forfatteren virker ret troværdig )
^^
...Der... WEEKEND!
Jakob Jakobsen (17496) skrev:Jeg har dog læst i ugeskrift for læger at de oplever en stigning af belastningsskader på grund af de "sko".
Løbere der er vant til at løbe i normale sko og skifter til disse uden at skifte løbestil, overbelaster fodleddene på en måde så der ofte går 2 måneders tid før det opdages, men kan tage flere måneder om at hele.
... der helt sikker på det er korrekt. Folk er fuldstændig forkert opdraget på det felt. de har jo før lært; "Køb sko og tøj for 2000kr så kan du løbe fra dag et af"
Den mentalitet trækker de så med over når de prøver dem her.
Det tog "Cabalo Blanco", en ultra løber. 2 år at lære at løbe på fodballer. Der var han 40 og hans ben var begyndt at svigte ham, skader, skin splints, ømme led osv. Han fik at vide han skulle købe nye sko, med mere support og mere affjedring. hjalp ikke. Han flytter til mellemamerika, bygger en hytte og begynder at løbe i lædersandaler = win
( ifølge dem. Det vil selvfølgelig se skidt ud for bogen hvis de skrev han havde fået skader. Men forfatteren virker ret troværdig )
^^
...Der... WEEKEND!
...Der hader hvorfor itunes lligesom alle andre skal ødelægge musik samlingen.
Nu har jeg 6 albums med én sang. albummets navn er den samme. men iTines har hentet info til dem og fordi der står "apocalyptica feat. X i nogen sange som kunstnernavne har den placeret dem i forskellige albums -.-
Jeg har brugt DAGE på at manuelt redigere kunstner navne fordi afspillere ikke kan fatte det.
"Oh vi spammer lige hans playliste med samme album fordi der er forskellige kunstnere.
Få det dog lavet lidt intuitivt ffs
Nu har jeg 6 albums med én sang. albummets navn er den samme. men iTines har hentet info til dem og fordi der står "apocalyptica feat. X i nogen sange som kunstnernavne har den placeret dem i forskellige albums -.-
Jeg har brugt DAGE på at manuelt redigere kunstner navne fordi afspillere ikke kan fatte det.
"Oh vi spammer lige hans playliste med samme album fordi der er forskellige kunstnere.
Få det dog lavet lidt intuitivt ffs
ÅRH FUCK YOU iTunes. den har ændret Metadataen på selve filerne.. Timers arbejde spildt. Kunne den ikke advare inden den henter info om kunstnere?
...Der er totalt nede nu. 20gb musik Manuel tilretning af hver sang...
Nu ved jeg godt hvad jeg skal lave i weekenden.
...Der er totalt nede nu. 20gb musik Manuel tilretning af hver sang...
Nu ved jeg godt hvad jeg skal lave i weekenden.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.