mboost-dp1
Jeg er ham...
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
#Sousvide - Vi har haft en Sousvide Supreme Demi som Claus siden jul.
Har brugt den et par gange til Pulled Pork som bliver helt fantastisk.. 48 timer og den er helt latterligt mør.
Min svigerfar fik også en, og jeg tror aldrig vi har fået steaks der var lige så gode, som efter han fik den (og her snakker vi en mand med meget erfaring i madlavning, med kæmpe Weber gasgrill, gaskomfur og alt andet).
Min bror har også en hjemmebygget sousvide, de bruger den 2 gange om ugen. Det er fantastisk, at man inden man smutter på arbejde kan smide en culotte eller lignende i, som så er klar til at få en hurtig tur på grillen når man kommer hjem.
Man kan også bruge billigere stykker kød, og gøre dem meget møre, ved bare at lade den ligge i længere tid..
En vakuumpakker er også fantastisk.. Jeg har fx haft en ost liggende i køleskabet i 2 måneder, efter den var åbnet, som jeg fik vakuumeret igen. Inden jeg vakuumerede den var den en smule tør og træls, men efter blev den som ny..
Edit: et par billeder:
Før:
https://www.dropbox.com/s/im75x3uzrcttusz/2015-03-...
Efter:
https://www.dropbox.com/s/6egpm33kolza39t/2015-03-...
Har brugt den et par gange til Pulled Pork som bliver helt fantastisk.. 48 timer og den er helt latterligt mør.
Min svigerfar fik også en, og jeg tror aldrig vi har fået steaks der var lige så gode, som efter han fik den (og her snakker vi en mand med meget erfaring i madlavning, med kæmpe Weber gasgrill, gaskomfur og alt andet).
Min bror har også en hjemmebygget sousvide, de bruger den 2 gange om ugen. Det er fantastisk, at man inden man smutter på arbejde kan smide en culotte eller lignende i, som så er klar til at få en hurtig tur på grillen når man kommer hjem.
Man kan også bruge billigere stykker kød, og gøre dem meget møre, ved bare at lade den ligge i længere tid..
En vakuumpakker er også fantastisk.. Jeg har fx haft en ost liggende i køleskabet i 2 måneder, efter den var åbnet, som jeg fik vakuumeret igen. Inden jeg vakuumerede den var den en smule tør og træls, men efter blev den som ny..
Edit: et par billeder:
Før:
https://www.dropbox.com/s/im75x3uzrcttusz/2015-03-...
Efter:
https://www.dropbox.com/s/6egpm33kolza39t/2015-03-...
Det er nok også målet for senere på ugen at prøve at lave pulled pork, hvis jeg kan finde det rigtige stykke kød til formålet.kinaholm (67951) skrev:Har brugt den et par gange til Pulled Pork som bliver helt fantastisk.. 48 timer og den er helt latterligt mør
Netop pulled pork er normalt ret svært at lave i et lejlighedskøkken, så jeg tror det kunne blive et hit. Og så bruge resterne til en pulled-pork burger til frokost næste dag ville nok ikke være helt dumt ;-)
Claus Jørgensen (67953) skrev:Netop pulled pork er normalt ret svært at lave i et lejlighedskøkken, så jeg tror det kunne blive et hit. Og så bruge resterne til en pulled-pork burger til frokost næste dag ville nok ikke være helt dumt ;-)
hvorfor det? har lavet det en del gange nu.
Jeg har umiddelbart ikke lyst til at have ovnen tændt mens jeg er på arbejde...apapap (67954) skrev:hvorfor det? har lavet det en del gange nu
Claus Jørgensen (67953) skrev:Netop pulled pork er normalt ret svært at lave i et lejlighedskøkken,
Claus Jørgensen (67955) skrev:Jeg har umiddelbart ikke lyst til at have ovnen tændt mens jeg er på arbejde...
Men hvis du boede i hus var det ok?
Jeg plejede at lave det på mine selvstudie dage. Nu arbejder jeg og får ingen pulled pork :(
Hvad er forskellen på en ovn tændt i 12+ timer og en SV-maskine? Der er risiko for kortslutning i begge dele o_O
Also, måske skulle jeg prøve det, hvem af jer inviterer? Jeg kan bare ikke se behovet, jeg kan lave PPork på 12-16 timer på min grill, bøffer på min grill og pot roast i min römertopf :)
tl;dr
Hvem inviterer mig på SV-kød?
- edit -
Okay, folk i engrill lejlighed bruger nok ikke lejlighed grill.
Also, måske skulle jeg prøve det, hvem af jer inviterer? Jeg kan bare ikke se behovet
tl;dr
Hvem inviterer mig på SV-kød?
- edit -
Okay, folk i en
Desværre er udvalget af udskæringer ret ringe i det centrale Stockholm, fordi alting er så hipster fikseret. Og fordi det meste salg er målrettet hushold på 1-2 personer, modsat Danmark der fokusere primært på kernefamilien (ihvertfald i Århus og omegn)kinaholm (67956) skrev:#53 er det svært at få nakkefilet i Sverige?? Jeg plejer at købe sådan en 2-kilos dims fra Føtex til en 100 kroner, det er forrygende..
Det er faktisk ret sjældent at de billige udskæringer er til salg. Og specielt når det handler om grisekød, da Svenskerne er super paranoide og ikke vil købe Dansk svinekød mere pga. MRSA -.-
Hvis du finder dig selv i Stockholm skal jeg nok byde på noget kød og rødvinPHP-Ekspert Thoroughbreed (67959) skrev:Hvem inviterer mig på SV-kød?
Hvis jeg boede i hus ville jeg lave pulled pork med en grill, udendørs :Papapap (67958) skrev:Men hvis du boede i hus var det ok?
Claus Jørgensen (67961) skrev:Hvis du finder dig selv i Stockholm skal jeg nok byde på noget kød og rødvin
Det er fandme en aftale! Får helt lyst til at tage en smuttur, det tager vel ikke mere end en times tid i fly :D
Slagtere, ihvertfald i mit område, findes kun i supermarkedet, men det er typisk mere eksklusive udskæringer (American dry-aged ribeye, you name it) der sælges der.kinaholm (67965) skrev:det lyder virkelig sørgeligt med Stockholm.. Kan man ikke finde en almindelig slagter, eller er det for dyrt?
Til gengæld kan jeg købe hummer og tun uden større problemer :P
Weird_J (67939) skrev:gid det var mig :-D
PHP-Ekspert Thoroughbreed (67940) skrev:Og mig ...
Yeah, dog var min kæreste knap så begejstret :/
... der måske burde drikke mindre
En (ny) flaske cognac efter cirka 4 timer: http://i.imgur.com/kyKHGE1.jpg
En (ny) flaske cognac efter cirka 4 timer: http://i.imgur.com/kyKHGE1.jpg
Sweden
A.A. Servicekontor
Magnus Ladulasgatan 32 D
Stockholm, S-11866,
Sweden
Phone 46-8-6422609
Fax 46-8-7148224
Website www.aa.se
Email [email protected]
A.A. Servicekontor
Magnus Ladulasgatan 32 D
Stockholm, S-11866,
Sweden
Phone 46-8-6422609
Fax 46-8-7148224
Website www.aa.se
Email [email protected]
... der ikke forstår EBs skræmme kampagne for IT sikkerhed de har kørende.
I dag er det harddiske som er usikre!!.. Det er så NAS enheder og ikke harddisken på computeren de mener. Og de skriver man bare skal kende dens IP-adr for at tilgå den - men det er jo kun gyldigt så længe de er på det lokale netværk!!!. Spade til IT-ekspert skal man squ´ lede længe efter.
Jeg synes idéen med en gennemgang af IT sikkerhed er god og hilser debatten velkommen - men lav nu grundlaget ordentligt EB!.. (I know totalt forkert forum - burde skrive på nationen - IF I HAD ONE!!.. :P )
Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/friadgang/forbruger...
I dag er det harddiske som er usikre!!.. Det er så NAS enheder og ikke harddisken på computeren de mener. Og de skriver man bare skal kende dens IP-adr for at tilgå den - men det er jo kun gyldigt så længe de er på det lokale netværk!!!. Spade til IT-ekspert skal man squ´ lede længe efter.
Jeg synes idéen med en gennemgang af IT sikkerhed er god og hilser debatten velkommen - men lav nu grundlaget ordentligt EB!.. (I know totalt forkert forum - burde skrive på nationen - IF I HAD ONE!!.. :P )
Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/friadgang/forbruger...
IT-ekspert Kejser (67974) skrev:... der ikke forstår EB
FYP.
Also, det handler om at få clicks. Skræmmekampagner sælger.
IT-ekspert Kejser (67974) skrev:men det er jo kun gyldigt så længe de er på det lokale netværk!!!.
Well. Problemet med kameraer som de kørte med i sidste uge var at de bruger upnp til at forwarde porte. Ved ikke hvordan det fungerer med nas-enheder, men kunne forestille mig at de også kan det.
PHP-Ekspert Thoroughbreed (67968) skrev:#67967
What?! Det er da umuligt!
Barkane (67969) skrev:
Møgkæreste!
Forstår det heller ikke D:
IT-ekspert Yvossen (67982) skrev:... der tror TechStart har haft flere nyheder siden launch end newz har haft i 2015.
Okay, okay... Det var en overdrivelse. Newz har haft 120 nyheder i 2015, TechStart har "kun" haft 75 nyheder siden launch, altså de sidste 9 dage.
... der nok tager disse kurser af ren interesse.
... der har opgraderet til El Capitan -- det kan ikke anbefales. Ret bugged, taget i betragtning af forventet release i September
#67993
"Mac OS X includes many built-in filters, including the following ones. Mac OS X 10.4 introduced over 100 of them, and Mac OS X 10.5 has added to the list.
- Blurs, like Median, Gaussian, Motion, and Noise
- Color Adjustments & Effects, like Exposure, Gamma Adjust, and Sepia Tone
- Composition Operations, like Addition and Multiply Blends, or Hard Light
- Distortions, like Pinch, Circle Splash, and Vortex
- Generators, like Star Shine and Lenticular Halo
- Geometry Adjustments, such as Crop, Scale, Rotate, and Affine transformation
- Halftone, Tile, and Posterize filters
- Transitions, such as Dissolve and Ripple
/ Wiki
--
#67994
Måske laves preview af CPUen?
"Mac OS X includes many built-in filters, including the following ones. Mac OS X 10.4 introduced over 100 of them, and Mac OS X 10.5 has added to the list.
- Blurs, like Median, Gaussian, Motion, and Noise
- Color Adjustments & Effects, like Exposure, Gamma Adjust, and Sepia Tone
- Composition Operations, like Addition and Multiply Blends, or Hard Light
- Distortions, like Pinch, Circle Splash, and Vortex
- Generators, like Star Shine and Lenticular Halo
- Geometry Adjustments, such as Crop, Scale, Rotate, and Affine transformation
- Halftone, Tile, and Posterize filters
- Transitions, such as Dissolve and Ripple
/ Wiki
--
#67994
Måske laves preview af CPUen?
Yeah! Efter public beta 3 virker Pixelmator igen. Så fik jeg endelig transformet det CD cover til at være firekantet.
https://www.dropbox.com/s/pmcqdueakscbazb/Ecstasy....
https://www.dropbox.com/s/pmcqdueakscbazb/Ecstasy....
... der finder TechStarts måde at fjerne reklamer for aktive brugere, der bidrager meget med indhold, interessant.
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.