mboost-dp1
Fedt, blæret og sejt.
- Forside
- ⟨
- Forum
- ⟨
- Tagwall
terracide (53) skrev:#52:
Jeg synes manden er en idiot og i den grad mangler viden om hans egen race og endvidre lukker noget forbandet gejl ud...og så får han det at vide.
Du mener vel art, din snotdumme søn af en overfyldt spermcontainer. ;)
Jeg kunne ikke lade være...
Jeg synes Terracide er en selvhøjtidlig nar, i for små sko..
Det må da være utrolig ubehageligt at være ham, og skulle være sur på hele verden.. Han har sikkert heller ingen mor eller far som kan lide ham.. Han blev vel givet væk, som barn.. FLERE gange..
Udover det så er han pisse irriterende, med sine små citater efter hvert indlæg.. Er han så dum så han ikke ved at vi andre kan se hvem der skriver indlægget!!!
DU BEHØVER FOR FANDEN IKKE SKIVE AT DET ER DIG!!!
Men hey, der skal være plads til alle herinde.. selv dem med underudviklede pandelapper (Læs. Terracide)..
Og hvis vi ikke gider blive ved at kigge på hans vredes udbrud, så kan vi jo bare ignorere, kællingen..
Var det rent nok ud af posen for dig, hr Terracide..
Det må da være utrolig ubehageligt at være ham, og skulle være sur på hele verden.. Han har sikkert heller ingen mor eller far som kan lide ham.. Han blev vel givet væk, som barn.. FLERE gange..
Udover det så er han pisse irriterende, med sine små citater efter hvert indlæg.. Er han så dum så han ikke ved at vi andre kan se hvem der skriver indlægget!!!
DU BEHØVER FOR FANDEN IKKE SKIVE AT DET ER DIG!!!
Men hey, der skal være plads til alle herinde.. selv dem med underudviklede pandelapper (Læs. Terracide)..
Og hvis vi ikke gider blive ved at kigge på hans vredes udbrud, så kan vi jo bare ignorere, kællingen..
Var det rent nok ud af posen for dig, hr Terracide..
terracide (64) skrev:#63:
Nope, jeg korrigerede en uvidende kegle, og så kom hallal-politiet og ændrede konteksten fra pointen til tonen.
Terra - Og du forsætter afsporingen...
Og hvor er det så han tvinger dig til at svare? Hvis du ikke bryder dig om, at tråden bliver afsporet er der vel intet der afholder dig fra at lade være med at svare på hans indlæg, men i stedet laver endnu et sagligt indlæg uden noget, der kan provokere, eller bare helt lade være med at poste.
#65 hvis #2 kan lukke sit selvforherligende bedrevidende **** ud, så kan terracide vel også?
Det synes jeg ærligt talt er en værre sviner en "idiot" og hvad terraide ellers har sagt. Han siger jo "bare" hvad han synes om det #2 siger, hvorimod #2, imho, sviner alle der spiser kød og et eller andet sted gør sig selv bedre end "dem".
Ved kød jo... Det er lig dele, dvs ulækkert og uetisk at spise, det er dårligt fordøjeligt, animalske fedtstoffer er aldrig sundt, det bærer sygdomme.
Hmm det var vist flere end 3 grunde, men ok kød hører hjemme i en levende krop, ikke på en tallerken.
Omvendt hvis det er selve ordene, så er det sjældent udtryk som jeg bruger.
Det synes jeg ærligt talt er en værre sviner en "idiot" og hvad terraide ellers har sagt. Han siger jo "bare" hvad han synes om det #2 siger, hvorimod #2, imho, sviner alle der spiser kød og et eller andet sted gør sig selv bedre end "dem".
Nilks (63) skrev:#62 Nej - men du er årsagen til at det begyndte :)
terracide (64) skrev:#63:
Nope, jeg korrigerede en uvidende kegle, og så kom hallal-politiet og ændrede konteksten fra pointen til tonen.
Har du lagt mærke til, at stort set samtlige debatter om hvilken tone der er acceptabelt i dette forum, starter med at man beder dig (pænt) om at tale pænt? Kunne det ikke være en lille indikator for at du kunne ske at være en del af årsagen?
terracide (64) skrev:Terra - Og du forsætter afsporingen...
Og det gør du også.
#73 Det er bare en undskyldning vi har her i familien for at tilsætte bacon til stort set alt. Du ved, ligesom salt og peber :-D
Men selvom jeg godt kan lide bacon, så vil jeg egentlig også gerne spise andet end det, så tror aldrig jeg har brugt det som hovedingrediens i et måltid.
Men selvom jeg godt kan lide bacon, så vil jeg egentlig også gerne spise andet end det, så tror aldrig jeg har brugt det som hovedingrediens i et måltid.
#77
Ohh fuck! Jeg ville næsten ønske at jeg var vegetar, så jeg slap for at sidde med mundvandet løbende i stride strømme. Det der ser bare så fantastisk godt ud :-)
Ohh fuck! Jeg ville næsten ønske at jeg var vegetar, så jeg slap for at sidde med mundvandet løbende i stride strømme. Det der ser bare så fantastisk godt ud :-)
#79+82
Sausagemeat, er krydret fars som Amerikanere og Englændere bruger meget. Desværre er det svært at skaffe herhjemme.
Man kan til visse retter bruge almindelig rå medister, taget ud af tarmen, i stedet for sausage meat.
Min yndlingsret med sausagemeat er helt klart Scotch Eggs
De er perfekte både varme og kolde, og er gode i madpakken.
Sausagemeat, er krydret fars som Amerikanere og Englændere bruger meget. Desværre er det svært at skaffe herhjemme.
Man kan til visse retter bruge almindelig rå medister, taget ud af tarmen, i stedet for sausage meat.
Min yndlingsret med sausagemeat er helt klart Scotch Eggs
De er perfekte både varme og kolde, og er gode i madpakken.
#86
Hvis jeg troede du var ontopic og snakkede om harsk kød, havde jeg ikke ratet dig irrelevant.
Nu jeg læser det igen kan jeg egentlig godt se at kommentaren kan forstået helt ontopic, og uafhængigt af vores sidespring om din måde at snakke på.
Men bare fordi det er dig: Jeg gider egentlig ikke ændre det nu. ;-)
Hvis jeg troede du var ontopic og snakkede om harsk kød, havde jeg ikke ratet dig irrelevant.
Nu jeg læser det igen kan jeg egentlig godt se at kommentaren kan forstået helt ontopic, og uafhængigt af vores sidespring om din måde at snakke på.
Men bare fordi det er dig: Jeg gider egentlig ikke ændre det nu. ;-)
#88 Skal vi ikke hellere blive enig om at løse den finansielle krise og de globale klimaændringer først, og så kan vi lære Terra at opføre sig ordentligt på Newz? Det er trods lidt nemmere med det der penge-halløj og varme-pjat...
I'm in! Når vi snakker om The Bacon Explosion, har man så ikke før set skåle lavet af bacon? Jeg mener at set dem som utrolig uundværlige accessories til chips og andet godt, når gutterne kommer på besøg, og når man ikke helt gider at vaske op.
Skål. Af bacon. Hvorfor ikke?
BurningShadow (80) skrev:#79
Måske man skulle arrangere Den Store Newz Grill-aften :-)
I'm in! Når vi snakker om The Bacon Explosion, har man så ikke før set skåle lavet af bacon? Jeg mener at set dem som utrolig uundværlige accessories til chips og andet godt, når gutterne kommer på besøg, og når man ikke helt gider at vaske op.
Skål. Af bacon. Hvorfor ikke?
#89 http://ottodestruct.com/blog/wp-content/uploads/20...
Ved bare ikke hvad det er for noget snask de har puttet ned i.
Ved bare ikke hvad det er for noget snask de har puttet ned i.
På vagcars.dk havde de en interessant debat om mad.. Et af forslagene var en kødlasagne, hvor man skiftede lasagne pladerne ud med bacon.. Tanken er klam imo, men jeg kunne satme godt tænke mig at smage det :Dholmen (77) skrev:Se og lær:
http://www.bbqaddicts.com/blog/recipes/bacon-explo...
Btw myplacedk - bacon er naturens bedste krydderi :)
SIN race... Smut dog lige ud på motorvejen, gider du?terracide (53) skrev:Jeg synes manden er en idiot og i den grad mangler viden om hans egen race og endvidre lukker noget forbandet gejl ud...og så får han det at vide.
themuss - synes terracide er en idiot og i den grad mangler viden
Folk har en tendens til at skamstege deres bacon. Der findes ikke noget mere uinteressant end et lille stykke mørkebrunt, halvforkullet, salt svinekød, der smager af støv og sprænger som glas.
Tricket er, at tage sin bacon af panden (man steger aldrig bacon i ovnen) i god tid, da det steger videre i flere minutter efter, man har fjernet det fra varmen.
En anden fejl, folk begår, er at stege baconen ved enten for høj eller for lav varme - hvilket resulterer i tørt eller branket kød. Steger man sit bacon ved middelhøj varme, så smelter fedtet fint fra, kødet krøller sig ikke sammen, og vigtigst af alt; der er væsentligt mindre svind.
Det er helt utroligt så dårlige, danskere er til at stege kød... Sprødstegt betyder ikke, at baconen skal knække, når du klemmer den mellem to fingre, og er dit baconstykke halvt så stort, når du har stegt det, som det var, da du tog det ud af pakken, så er det dig, der har fucket op.
Undgå i øvrigt for alt i verden pakker med bacon i tern. De har et ekstremt højt vandindhold og smager ikke af noget. Køb i stedet et godt stykke røget flæsk og brug de to min. det tager at skære det i tern.
Brug også gerne røget flæsk som erstatning for skiveskåret bacon i div. gryderetter og kødsaucer. - Skiveskåret bacon er primært til burgere og som pynt på rugbrød med leverpostej.*shrug*
Tricket er, at tage sin bacon af panden (man steger aldrig bacon i ovnen) i god tid, da det steger videre i flere minutter efter, man har fjernet det fra varmen.
En anden fejl, folk begår, er at stege baconen ved enten for høj eller for lav varme - hvilket resulterer i tørt eller branket kød. Steger man sit bacon ved middelhøj varme, så smelter fedtet fint fra, kødet krøller sig ikke sammen, og vigtigst af alt; der er væsentligt mindre svind.
Det er helt utroligt så dårlige, danskere er til at stege kød... Sprødstegt betyder ikke, at baconen skal knække, når du klemmer den mellem to fingre, og er dit baconstykke halvt så stort, når du har stegt det, som det var, da du tog det ud af pakken, så er det dig, der har fucket op.
Undgå i øvrigt for alt i verden pakker med bacon i tern. De har et ekstremt højt vandindhold og smager ikke af noget. Køb i stedet et godt stykke røget flæsk og brug de to min. det tager at skære det i tern.
Brug også gerne røget flæsk som erstatning for skiveskåret bacon i div. gryderetter og kødsaucer. - Skiveskåret bacon er primært til burgere og som pynt på rugbrød med leverpostej.*shrug*
Jeg laver altid min bacon lige tilpads..
Altså: Det skal ikke være oversprødt, men heller ikke helt blødt...
Det perfekte stykke bacon ville være halvdelen sprøt og halvdelen dejlig stegt, men ikke sprødt.
SPØRGSMÅL:
Nogle der ved hvor man kan købe det RIGTIGE bacon til engelsk morgenmad? - var engang i Irland og der kunne jeg ikke få nok af det tygge lækre bacon jeg fik serveret over alt!!
Har seriøst prøvet samtlige versioner i supermarkederne herhjemme og indtil videre 5 forskellige slagteres.. men kan virkeligt ikke finde noget der matcher. :(
Altså: Det skal ikke være oversprødt, men heller ikke helt blødt...
Det perfekte stykke bacon ville være halvdelen sprøt og halvdelen dejlig stegt, men ikke sprødt.
SPØRGSMÅL:
Nogle der ved hvor man kan købe det RIGTIGE bacon til engelsk morgenmad? - var engang i Irland og der kunne jeg ikke få nok af det tygge lækre bacon jeg fik serveret over alt!!
Har seriøst prøvet samtlige versioner i supermarkederne herhjemme og indtil videre 5 forskellige slagteres.. men kan virkeligt ikke finde noget der matcher. :(
Opret dig som bruger i dag
Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.
Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.